Nytt designhotell i hjertet av hovedstaden

Clarion Hotel The Hub, Oslo, Norge

Superior dobbeltrom

Superior dobbeltrom

Standardrom

Standardrom

Standardrom

Norda restaurant

Hub bar

Bo moderne og komfortabelt sentral i Oslo, på nytt designhotell med basseng

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -24% på markedets priser ?
Parkering er tilgjengelig ved flere garasjer i nærheten. Den nærmeste parkeringshuset drives av Q-Park. Se https://www.aimopark.no/ for priser. Privat parkering er tilgjengelig mot et gebry på 440NOK per dag, reservasjon er ikke mulig.

Kjæledyr kan medbringes mot et tilleggsgebyr. Vennligst kontakt hotellet før ankomst for nærmere avtale.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 04.02.2020

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført. 

Nytt designhotell i hjertet av hovedstaden, med restaurant og basseng - inkludert frokost

  • Smaken av Oslo: Start dagen med en dobbel americano eller chai latte i Hub bar, og avslutt dagen med en deilig cocktail i Calmeyers Hage eller noe godt å spise på restauranten Norda, i 13. etasje. Herfra har du nydelig utsikt over Operaen, Bjørvika og Oslofjorden. På solrike dager åpnes lokalet opp til å bli en uterestaurant, hvor du får følelsen av å sveve over Oslo. Nå på vinterstid er det også et fortryllende sted å kikke på Oslos mange julelys.

  • Friskt nytt hotell: Uansett om du er i Oslo for business, pleasure eller begge deler, er Clarion Hotel The Hub arenaen for deg. Et møtepunkt for kreativitet, tidlige morgener, nye smaker, uventede kvelder, lærerike øyeblikk og herlige opplevelser. 

  • Lad batteriene: Hvorfor ikke begynne dagen med en rask treningsøkt eller en dukkert i hotellets basseng? I det elegante velværeområdet kan du ta i bruk steamrom eller badstu. Relax-området er et perfekt sted for å få ny energi, slik at du er klar for alt Oslo har å by på.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Restaurant
- To barer
- Døgnåpen romservice
- Treningsrom
- Basseng
- Relax-område med badstu og steamrom
- Kaffemaskin på alle rom

Slik kommer du deg hit

Hotellet ligger kun minutter fra Jernbanetorget og Oslo City. Ta flytoget fra Gardermoen eller flybussen. Det tar omtrent 45 minutter med bil fra Gardermoen. 

Greit å vite

Hotellet er kontantfritt.
Biskop Gunnerusgt. 3 0106 Oslo, Norge

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser