Arkitektonisk perle i København

Copenhagen Island, København, Danmark

Superior-rom

Superior-rom

Triple-rom

Opphold på Københavns havn i flotte, nye omgivelser, inkludert frokost og velkomstdrink

I 2006 åpnet Hotel Copenhagen Island dørene til en splitter ny bygning i stilfull design av Kim Utzon, hvor glass, vann og lys til sammen skaper et toppmoderne miljø med behagelig atmosfære. Hotellet ligger på Kalvebod Brygge like ved Københavns havn, og har det internasjonale miljømerket Green Key. Broen som forbinder hotellet med resten av Københavns havn, er inspirert av den sjarmerende gamle Ponte Vecchio i Firenze.

Inne på hotellet møtes du av trendy omgivelser med alle luksuriøse fasiliteter. Nesten uansett hvor du oppholder deg på hotellet, har du en imponerende utsikt over vannet og de mange forfriskende tilbudene i nærområdet – blant annet de fine løpestiene langs vannet. Den praktfulle innstrømmingen av lys og det elegante interiøret danner en perfekt ramme rundt oppholdet ditt, uansett om du har forretninger eller fornøyelser på timeplanen. Gled deg også til de kulinariske spesialitetene, som trylles frem på hotellets restaurant The Harbour, til selskaper av alle slag – eller rett og slett til en romantisk søndagsbrunsj for to.

Alle årstider har sin særegne sjarm og unike tilbud til turister i København. 50 meter fra hotellet finner du et av byens havnebad. Går du bak kjøpesenteret Fisketorvet, over broen til Islands brygge finner du et større havnebad. Her finner du også både basket- og skatebaner. Langs Islands brygge og i sidegatene finner du hyggelige forretninger og spisesteder. Hvis du velger å gå over Dybbølsbro og Dybbølsgade i stedet, til den gamle kjøttbyen og Sønder Boulevard, finner du Vesterbros hippeste område – et dynamisk kvartal under utvikling, med massevis av unike tilbud til det moderne mennesket, til shopperen, kafégjengeren og kunstelskeren i deg.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser