Luksuriøs base med spa og utsikt

Corinthia Hotel Lisbon, Lisboa, Portugal

Nedsatt pris Nedsatt pris

Ekstra lav pris i en begrenset tidsperiode

Deluxe King-rom

Deluxe King-rom

Deluxe King-rom

Deluxe King-rom

Deluxe King-rom

Femstjerners hotell sentralt i Lisboa, inkludert frokost, sparabatt og andre ekstragoder

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -32% på markedets priser ?

Vennligst merk at:

- Røyking er ikke tillatt på hotellet;

- Frokost kan serveres på rommet mot et gebyr.

- For å sjekke inn, må minst en gjest være over 18 år.

Kjæledyr kan medbringes (spesiell tillatelse trengs). Vennligst kontat hotellet for nærmere avtale.

Rabatten:

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 11.02.2020

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Opplev Lisboas uforglemmelige atmosfære på et femstjerners hotell med sentral beliggenhet, inkludert frokost og ekstragoder

Rommene

De komfortable og nyoppussede rommene tilbyr moderne bekvemmeligheter, er romslige med overdådige farger og har store vinduer. Alle rommene har king-seng.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Interaktivt TV-system
- Safe
- Toalettartikler fra ESPA
- Te- og kaffefasiliteter

Bespisning

På hotellet finner du Sete Colinas, der du kan nyte den ferske frokostbuffeten i innbydende omgivelser. Tipico er det ideelle sted for en portugisisk tapasmiddag, mens du følger med på hva kokkene tilbereder på show-kjøkkenet. Har du lyst på en drink, kan du velge mellom den stilige Tempus Lounge, den uformelle Lobby Lounge og the Terrace Lounge, der du kan nippe til et glass i solen, mens du strekker deg ut i de komfortable utemøblene.

Spa

Corinthia Hotels førsteklasses spa er åpent kl. 09.00 - 21.00, og tilbyr en lang rekke stimulerende behandlinger, fra detox og skrubbing med lavastein til holistiske terapier og parbehandlinger. Voksing for både menn og kvinner tilbys også, sammen med manikyr og pedikyr. Acqua-området byr på sansedusj, et hydroterapi-basseng, boblebad, badstue, fossefalldusj, isbad og annet. Vennligst merk at barn under 16 år kan ikke benytte seg av hotellets spa og treningssenter. Svømmehette er obligatorisk ved bruk av svømmebassenget og kan kjøpes på hotellet.

Beliggenhet

Lisboa har en sjarmerende beliggenhet på syv høyder langs elven Tejo. Byen er en fascinerende kombinasjon av gammelt og nytt, med eldgamle slott og historiske monumenter, som ligger side om side med moderne kunstgallerier og museer i verdensklasse. Corinthia Hotel har utsikt til en akvedukt fra 1700-tallet og Monsanto naturpark, som ligger en kort spasertur fra byens historiske sentrum.

Greit å vite

  • Gjester under 16 år har adgang til hotellets spa under oppsyn av en voksen., men ikke til hotellets treningsrom. Alle gjester må ha på seg svømmehette i svømmebassenget. Svømmehette kan kjøpes på hotellet.
Corinthia Hotel Lisbon, Avenue Columbano Bordalo Pinheiro, Lisboa, Portugal

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser