Sett kursen mot Praha

Corinthia Hotel Prague, Praha, Tsjekkia

Deluxe Queen- eller Twin-rom

Deluxe Queen- eller Twin-rom

Superior City View Queen-rom

Femstjerners hotell med spa og tre restauranter, inkludert frokost

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -41% på markedets priser ?

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet. 

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 19.02.2020

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført. 

Femstjerners spahotell med panoramautsikt over billedskjønne Prahas broer og spirer, inkludert frokost

Rommene

Rommet ditt er elegant innredet i lyse jordfarger og har store vinduer med utsikt over Prahas vakre skyline. Vil du slappe av på rommet, har du over 75 TV-kanaler og 40 filmer å velge mellom.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Flatskjerm-TV
- Klimaanlegg
- Te- og kaffefasiliteter
- Minibar

Bespisning


Start dagen med frokost på Let’s Eat, som holder åpent helt til 11.00 i helgene. Den orientalsk innredede restauranten Rickshaw byr på asiatiske fristelser, mens The Grill serverer internasjonale retter med fokus på grillet kjøtt og fisk. Nyåpnede Lounge 62 er det perfekte stedet for letter måltider, afternoon tea eller et glass vin litt utpå dagen.

Velvære


Helt øverst på hotellet ligger det moderne spaet, med basseng, badstu, dampbad og et velutstyrt treningsrom. Mot ekstra kostnad kan du dessuten booke massasjer, kropps- og ansiktsbehandlinger, manikyrer og pedikyrer.

Beliggenhet

Corinthia Hotel Prague er vakkert beliggende på en ås med utsikt over Prahas magiske skyline – en unik blanding av gotisk og moderne arkitektur. Fra hotellet er det en ti minutters spasertur til Vysehrad Park og St. Peter- og Paul-katedralen. Du kan også ta metro inn til bykjernen, torget Wenzelsplassen og Prahas nasjonalmuseum på fem minutter. Det er cirka 13 kilometer til Prahas internasjonale lufthavn.

Greit å vite

Barn er tillatt i spaet mellom kl. 09.00 og 15.00 
Kongresová 1655/1 14000 Praha 4-Nusle, Tsjekkia

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser