Cruise i Middelhavet

Usikker på hvor du vil dra, men lyst til å oppleve litt av hvert? Dra på cruise i Middelhavet med TravelBird!

Tilbud

Velg en avreisedato
0 tilbud
Cruise i Middelhavet er utvilsomt den enkleste måten å reise rundt fra land til land på!

Spise tapas i La Rambla i Barcelona en dag, drikke vin på en vinbar i Frankrike den neste, for så å nyte en gelato i Roma. Hva høres vel bedre ut? På et cruise i Middelhavet trenger du bare pakke ut en gang. Det flytende hotellet tar deg fra by til by, øy til øy. Du slipper å stresse med tog, ferjeturer eller sleping av kofferter langs brosteinsbelagte gater. Hver morgen våkner du opp på et nytt sted, og får oppleve nye spennende ting. Det høres fristende ut, ikke sant?

Det er noe helt spesielt med dette havet som binder sammen Asia, Afrika og Europa. Området har en utrolig historie, og vil føles som en drøm for den eventyrlystne historikeren i deg. Regionen har vært vitne til store endringer i løpet av årene, fra Parthenon til Colosseum, til antikkens Hellas og Roma. Resultatet er et spennende sammensurium av byer som alle har sine særegenheter.

På de fleste middelhavsrutene, vil du kunne besøke kjente byer, og utforske betydningsfulle attraksjoner. Middelhavsregionen kan friste med utmerket vær hele sommeren, og selv om vinteren er temperaturen varm nok til at du slipper å tulle deg inn i den tykkeste parkasen. Møt fengslende kulturer, utforsk kjente severdigheter, besøk spennende museer, og nyt alt Middelhavskjøkkenet har å by på. Det sies at det er noe ved det å bo ved sjøen som får frem det beste i folk, og det utvilsomt noe sannhet i det. Her finner du gjestfrie mennesker og blir møtt med et smil hele veien.

Opplev litt av alt på cruise i Middelhavet

På cruise får du en rekke nye opplevelser og inntrykk

Besøk sjarmerende landsbyer, verdenskjente metropoler og tradisjonelle byer, eller hva med en kombinasjon av alle tre på cruise i Middelhavet?

Østlige ruter fokuserer gjerne på Kroatia, Venezia, Korfu og Montenegro, mens middelhavsreiseruter fokuserer på Frankrike, Spania og Italia. Et cruise i Middelhavet tilbyr deg den ultimate storbyferie, hvor du får besøkt øyer og byer på en og samme ferie uten å måtte pakke om igjen og om igjen. Du finner utallige attraksjoner i verdensklasse, alt fra greske og romerske kulturminner, til historiske museer, Vatikanet og amfiteateret Colosseum, Pantheon.

Middelhavet kan også by på et av de fineste kjøkkenene i verden. Spansk tapas, italiensk pizza og pasta, fransk ost og sjømat, samt lokale viner. Tiramisu, croissant eller gelato, valget er ditt! Besøk spennende Marseille, Frankrikes eldste by, som er et fantastisk skattekammer av kulturelle opplevelser. Besøk sjarmerende Korsika, nyt et glass kald hvitvin, eller slentre rundt i det gamle bysenteret. Utforsk de vakre gatene på Sardinia, besøk Stormesterens overdådige palass på Malta, og Leon Pancaldo-tårnet i Sevona. Eller hva med et romantisk elvecruise i Lisboa?

Stressfri reise

Det er noe beroligende i det å sitte å se utover havet på cruise Middelhavet

Reiser du på cruise får du en stressfri reise hvor du ikke trenger å bekymre deg for noenting.

Len deg tilbake og nyt skipets omgivelser, mens du leser deg opp på neste ankomsthavn. Cruiseferier er lette å planlegge. De pakker sammen transport og overnatting, og alt du trenger å gjøre er å velge skip, reiserute og type lugar. TravelBird fikser resten! Tiden du ville brukt på å søke etter hoteller i din prisklasse og koordinering av reising mellom byer, kan du nå bruke til å glede deg! Høres ikke det deilig ut?

Det er variasjon mellom de ulike cruisene. Alt fra luksuriøse yachter, familievennlige fartøy med barnebasseng og tilpasset underholdning, barnefrie cruise, mat&vin-cruise og mindre luksuscruise. Her er altså mulighetene mange. Cruiseturer er absolutt ikke kun for familier og pensjonister. Det er mange ruter å velge mellom, enten du vil være borte i en uke eller måneder. Når skipet ligger til havn utforsker du stedene, og leser du deg opp på forhånd blir turene ekstra spennende!

Underholdning om bord

Du skal se langt etter å kjede deg ombord!

Når du befinner deg ombord på skipet trenger du ikke bekymre deg for å være strandet på havet uten internett.

De fleste fartøyene er utstyr med satelitt-tv og høyhastighets internett, så det er fullt mulig å holde kontakten med verden der ute. Ombord finner du en rekke underholdningsaktiviteter. Dra på casino, få med deg et sang-og-danseshow. Nyt en avslappende behandling på spa, lounge i solen. Dra på kino, les en bok, sosialiser med dine medreisende. Valget er ditt. Er du typen som lett kjeder deg finner du et virvar av ulike aktiviteter. Ønsker du derimot å slappe av og lade batteriene, så finnes det selvsagt også muligheter for det. I tillegg til ulike underholdningstilbud ombord, finner du også butikker som selger toalettsakene du glemte å pakke, vaskeritjenester, samt legehjelp dersom du skulle ha behov for det.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret