Dansk sommeridyll i Jylland

Feriepartner Havstokken 791, Vorupør, Thy, Danmark

Plass til flere enn to voksne Plass til flere enn to voksne

Mer plass til alle – perfekt for familie og venner

Idyllisk sommerferie i nybygd ferieleilighet fra 2018 med nærhet til strand og naturopplevelser

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -35% på markedets priser ?
Syv netters opphold i Sommerhus, kun losji.

Dette tilbudet inkluderer også sengetøy og håndklær per person, per opphold, bruk av oppvaskmaskin, sluttrengjøring per rom, per opphold, adgang til Sydthy svømmebasseng, bruk av vaskemaskin samt trådløst internett.

Merk at elforbruk betales separat, og prisen er 2,50 DKK/kWh. En ukes bruk koster mellom 150-200 DKK.

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Innsjekk kl. 16.00 og utsjekk kl. 10.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 23.01.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Ferieleilighet med to soverom, terrasse og havutsikt i koselige Nordvestjylland

Rommene

Hva er vel bedre enn å være norsk i Danmark? Legg ferien til Feriepartner Havstokken, og sjekk inn i en ferieleilighet på hele 79 kvadratmeter med plass til fire personer – eller seks inkludert bruk av hemsen, etter tillatelse. I tillegg til fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom har du møblert terrasse og en vakker utsikt over havet. Det ene soverommet har dobbeltseng mens den andre har to enkeltsenger.

Fasiliteter

- TV med danske og utenlandske kanaler
- Trådløst internett
- Fullt utstyrt kjøkken
- Varmepumpe
- Kaffemaskin
- Vaskemaskin
- Møblert terrasse
- Radio
- Utegrill

Bespisning

Det moderne kjøkkenet ditt har alt du trenger for alle måltider gjennom dagen – kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, ovn, kokeplater og oppvaskmaskin samt alt av nødvendig utstyr som fat, glass og bestikk! Ute på terrassen har du dessuten utegrill. Nærmeste dagligvarebutikk ligger en kilometer unna, og det finnes også flere restauranter i nærheten.

Beliggenhet

Dette feriestedet ligger et steinkast fra vannet i den koselige kystbyen Vorupør i Thy nasjonalpark på nordvestre Jylland, cirka 25 kilometer vest for sjarmerende Thisted. Her kan du enkelt finne ut hvorfor det er så dejlig å være norsk i Danmark – med uante muligheter for naturopplevelser både i vannet og nasjonalparken. Vorupør er dessuten del av “Cold Hawaii” – én av totalt 31 surfesteder langs vestkysten i Thy, hvis det skulle friste med en utfordring. Området byr også på spennende attraksjoner som Nordsøakvariet, Fårup Sommerland og Jesperhus Blomsterpark. 

Greit å vite

Som gjest hos Feriepartner Havstokken har du også adgang til Sydthy Svømmebad i Hurup og tennisbaner i Nr. Vorupør.

Merk at elektrisitet må betales for. Prisen er 2,50 DKK/kWH. Estimert pris for en uke er mellom 150 og 200 DKK. Vannforbruk er inkludert i prisen. 
Fantastisk for
Aktiviteter Strand Familie Avslapning Landskap
Feriepartner Havstokken 791, Vorupør, Thy, Danmark

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Sol, saltvann og vind i håret ved det vakre Vesterhavet
  • Å bo i en nybygd og moderne ferieleilighet med havutsikt og fullt utstyrt kjøkken
  • Beliggenheten tett på havet og kort vei fra naturopplevelser i Thy nasjonalpark

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Hvorfor booke gjennom oss?

  • De beste prisene på nettet. Det er vår garanti. Vi sjekker alltid for å forsikre oss om at vi har det aller beste tilbudet på nettet når vi håndplukker våre tilbud. Hos oss kan du være fullstendig sikker på at et team med reiseeksperter allerede har sjekket nettet rundt for å kunne tilby den beste prisen.
    Les mer om vår prisgaranti i FAQ.
  • Velg dine foretrukne datoer, så gjør vi resten - ingen verdikuponger som må løses inn!
  • Nyt godt av våre eksklusive medlemsfordeler som velkomstdrinker ved ankomst, gratis romoppgradering, flyplasstransport og andre ekstragoder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser