Det søte liv i Toscana

Mercure Viareggio, Toscana, Italia

Standardrom

Standardrom

Stilfullt i Toscanas fasjonable Versilia, kun en kort spasertur fra stranden – inkludert frokost, restaurantrabatt m.m.

Mercure Viareggio er et stilig og moderne hotell i den italienske kystbyen Viareggio. Hotellet ligger i hjertet av Versilia-regionen som strekker seg langs den fasjonable toskanske kysten, med fantastiske strender, yrende natteliv og glamorøse feriesteder. Her finner du den berømte Viareggio-promenaden samt sandstranden Lido di Camaiore like utenfor dørstokken.

Du kan velge å nyte utsikten fra din private balkong eller fra hotellets terrasse – her kan du prøve fantastisk toskansk og italiensk mat ved siden av det nydelige utendørsbassenget. I Viareggio kan du selvfølgelig også ta deg en fest hele året rundt – du finner en rekke klubber og barer langs hele promenaden og dette har lenge vært stedet for å se og bli sett i denne delen av verden.

Greit å vite

Bassenget er åpent etter sesong.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser