Fly til paradis i Thailand

Dewa Phuket Resort, Nai Yang Beach, Thailand

Deluxe-rom

Deluxe-rom

One Bedroom-suite

One Bedroom-suite

One Bedroom-suite

Pool-villa

Pool-villa

Bo på et luksuriøst strandhotell i vakre Phuket, inkludert frokost og andre ekstragoder

Len deg tilbake i rolige omgivelser ved Nay Yang Beach og nyt det overraskende urørte landskapet ved Sirinath Natinal Park på sørkysten av Phuket, langt borte fra de hektiske folkemassene. Ved dette luksuriøse strandhotellet kan du glemme hverdagen og bare nyte dette paradisets vakre strender og tropiske natur.

I lobbyen blir du møtt av det store bassenget som slynger seg rundt den frodige hagen. Her finner du også andre bassengområder som blant annet inkluderer et boblebad på hele 36 kvadratmeter. Det er blandingen av den luksuriøse hotellfølelsen og den rolige beliggenheten som gjør Dewa Nai Yang så spesielt.

Når du først befinner deg i dette paradiset, må du sørge for å skjemme deg bort med en fantastisk spaopplevelse. Ved hotellets spa kan du nyte et tyrkisk bad, en kroppsskrubb, en skjønnhetsbehandling eller en klassisk thailandsk massasje. Foretrekker du heller å holde deg aktiv, finnes det mengder av aktiviteter du kan ha det gøy med, inkludert seiling, dykking, snorkling og kitesurfing – det turkise havet er perfekt for vannsport. Om du syns det er spennende med kultur, kommer du til å like Phuket Town. Den fantastiske arkitekturen og tempelet er virkelig noe for seg selv.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser