Drømmeferie på bortgjemt øy

Reethi Faru Resort, Filaidhoo, Maldivene

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Deluxe Jacuzzi Beach-villa

Deluxe Jacuzzi Beach-villa

Deluxe Jacuzzi Beach-villa

Garden-villa

Garden-villa

Femstjerners opphold i egen villa på paradisresort med spa- og strandrestauranter, inkludert frokost eller halvpensjon

Kryss av bucketlista med et opphold på det luksuriøse Reethi Faru Resort. Hotellet ligger på den lille øya Filaidhoo i Raa-atollen i Maldivene, og den eneste måten å nå denne avsidesliggende øya er med båt eller sjøfly. Her møtes du av silkemyke sandstrender, en frodig tropisk vegetasjon og et glitrende, krystallklart hav. Navnet Reethi Faru kommer fra det vakre korallrevet som omringer øya, og du har muligheten til å bo i din egen eksklusiv villa like over dette vakre revet.

Den splitter nye resorten byr på flere restauranter og barer – på Reethi Grill du kan for eksempel spise i en cabana på standen mens kokkene griller middagen foran øynene dine, og på Sunset Bar kan du nyte en deilig tropisk drink mens du ser solen ned i havet.

Det finnes nok å ta seg til i løpet av dagene – alt fra piknik på uberørte øyer og yogaklasser på stranden til matlagingskurs og dykking. Det finnes også et svømmebasseng som ligger helt i strandkanten, samt to innendørs tennisbaner, to badmintonbaner og en squashbane. På Coconut Spa kan du koble av i en harmonisk og tropisk atmosfære mens du nyter fasiliteter som badstue, dampbad og boblebad, samt et godt utvalg kropps- og massasjebehandlinger som fokuserer på Ayurvediske ritualer.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser