Drømmeferie på Maldivene

Nika Island Resort & Spa, Kudafolhudhoo, Maldivene

Water-villa

Garden-rom

Garden-rom

Garden-rom

Beach-villa

Beach-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Opphold på idyllisk øy i tropiske omgivelser på Maldivene, inkludert helpensjon, massasje og snorkel-tour

Nika Island Resort & Spa ligger vakkert plassert på en tropisk paradisøy i North Ari-atollen, på Maldivene. Den idylliske øya har utsikt over Det indiske hav så langt øyet kan se og du befinner deg også i nærheten av flere fantastiske dykkesteder, om du skulle ønske å være aktiv.

For en mer avslappende ferie kan du tilbringe late dager på de kritthvite strendene, på en flytemadrass eller i en hengekøye over vannet – men husk å smøre deg godt inn med solkrem da den maldiviske solen er meget sterk! Hvis du trenger en pause fra varmen kan du nyte en deilig og forfriskende urtebasert massasje på Lotus Nika Spa.

Restauranten på koralløya serverer italiensk, internasjonal og etnisk mat med et stort utvalg av vin, slik at du får nok variasjon. For en ekstra spesiell opplevelse kan du organisere en privat, romantisk middag på stranden eller i din egen villa – slapp helt av mens restaurantens kulinariske lag skjemmer deg bort med herlige ferske retter som hummer eller sushi.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser