Drømmeferie på Maldivene

Nika Island Resort & Spa, Kudafolhudhoo, Maldivene

Inntil -50% I dag På utvalgte tilbud.

Water-villa

Garden-rom

Garden-rom

Garden-rom

Beach-villa

Beach-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Vakker paradisøy i Det indiske hav i nærheten av flere fantastiske dykkesteder, inkl. helpensjon

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -50% på hotellets egne priser ?
Opphold på et Garden-rom, inkludert frokost, lunsj og middag på Restaurant & Bar.  

Dette tilbudet inkluderer også en 60-minutters Nika-massasje og en snorkel-tour rundt Nika Island per person, en gang per opphold. 

Merk at det tilkommer en mijøskatt på $6 per person, per dag, som må betales direkte til hotellet. Miljøskatten går til å finansiere miljøbevarende prosjekter på Maldivene og kreves i hele regionen. 

Minimum fire netters opphold kreves. 

Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 12.00. 

Informasjon om transport

Transport med sjøfly tur-retur koster $400 per voksen over 12 år, $200 for barn i alderen 2-11 år og spedbarn i alderen 0-1 år reiser uten kostnad. 

Reiser du med sjøfly som ankommer før kl. 10.00 eller etter kl. 15.00 må du selv sørge for en overnatting i Male, ettersom flyene kun flyr i dagslys. Du må kjøpe transport med sjøfly direkte av hotellet senest 72 timer før ankomst. 

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 01.02.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført. 

Opphold på idyllisk øy i tropiske omgivelser på Maldivene, inkludert helpensjon, massasje og snorkel-tour

Rommene

Garden-rommene ligger midt på øya og vender ut mot gangstien. Den er elegant innredet og har en egen terrasse og utsikt mot hagen. Water-villaene ligger over vannet på nord-østsiden av øya – her har du en privat terrasse med trapper som fører ned i vannet, slik at du har enkel tilgang til lagunen.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- LCD-TV
- Te- og kaffefasiliteter
- Minibar
- Romservice
- Vann på flaske
- Badekåper og tøfler
- Toalettartikler
- Hårføner
- Klimaanlegg
- Telefon
- Safe

Bespisning

Restauranten på Nika Island Resort & Spa serverer italiensk, internasjonal og etnisk mat med et stort utvalg av vin, over 100 sorter. På Coffee Shop kan du lytte til musikk ved stranden og ta inn fantastiske solnedganger. Bepi Bar er formet som skroget til en dhoni, en tradisjonell maldivisk båt – her kan du slappe av og nyte den deilige havbrisen, mens på Jetty Bar kan du beundre Det indiske hav ved bryggen.

Spa

Lotus Nika Spa ligger i en lagune dekket av vakre lotusblomster og tilbyr en rekke behandlinger i individuelle, flytende hytter som er oppkalt etter kjente steder i Venezia. De profesjonelle terapeutene er hentet inn fra India, Bali og Europa og frister med massasje og skjønnhetsbehandlinger basert på naturlige urter og oljer.

Beliggenhet

Nika Island Resort & Spa ligger på den tropiske koralløya Kudafolhudhoo i North Ari-atollen, på Maldivene. Øya kan nås med sjøfly fra Male internasjonale flyplass på ca. 20 minutter og du befinner deg i tillegg i nærheten av flere utrolige dykkesteder som Maaya Thila, Dinolugaa og Matiburi.
Fantastisk for
Aktiviteter Strand Langdistanse Avslapning Romantikk Landskap
Nika Island Resort, Nika Island 20123, Maldivene

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Å ankomme den vakre øya med et sjøfly som byr på fantastisk utsikt
  • Late dager på de kritthvite strendene etterfulgt av en avslappende massasje
  • Restauranten som serverer herlige retter med ingredienser hentet fra havet

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Hvorfor booke gjennom oss?

  • De beste prisene på nettet. Det er vår garanti. Vi sjekker alltid for å forsikre oss om at vi har det aller beste tilbudet på nettet når vi håndplukker våre tilbud. Hos oss kan du være fullstendig sikker på at et team med reiseeksperter allerede har sjekket nettet rundt for å kunne tilby den beste prisen.
    Les mer om vår prisgaranti i FAQ.
  • Velg dine foretrukne datoer, så gjør vi resten - ingen verdikuponger som må løses inn!
  • Nyt godt av våre eksklusive medlemsfordeler som velkomstdrinker ved ankomst, gratis romoppgradering, flyplasstransport og andre ekstragoder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser