Drømmereise i vakre Vietnam

Ho Chi Minh City, Phú Quốc, Vietnam

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Vietnam Ha Long Bay

Ho Chi Minh

Hotel Equatorial Ho Chi Minh City

Club Deluxe-rom

Hotel Equatorial Lounge

Mekong Eyes Cruise

Mekong Eyes Cruise

Mekong Eyes Cruise rom

Mekong Eyes Cruise

Phu Quoc

Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc Bar

Sol Beach House Phu Quoc Lobby

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Kombiner spennende kultur- og naturopplevelser med sol- og badeferie på paradisøya Phu Quoc. Flyreise inkludert.

På en reise til Vietnam oppfylles alle dine ønsker om vidunderlige strender, vakker natur, myldrende storbyer, fascinerende historie og fantastisk mat. Denne spennende rundturen starter i landets største by, Ho Chi Minh City, der koloniarkitektur møter livlige markeder og severdigheter som Saigon Opera House, Militærmuseet og Reunification Palace. Utenfor byen ligger de underjordiske Cu Chi-tunnelene som ble brukt under Vietnamkrigen.

Femstjerners Hotel Equatorial Ho Chi Minh City kombinerer sentral beliggenhet med førsteklasses fasiliteter. Mellom sightseeingturene kan du nyte ferske fisk- og skalldyrretter på Orientica Seafood Restaurant eller slappe av med en drink ved bassengkanten. Pass på å rekke en økt i treningsrommet og et besøk på hotellets spa før ferden går videre. Etter tre netter på Hotel Equatorial er det nemlig tid for å gå ombord på skipet Mekong Eyes for et uforglemmelig cruise langs Mekongelven. Slapp av på soldekket og se det stadig vekslende landskapet med rismarker, pagodetempler og små landsbyer gli forbi.

Så venter fem eller sju netter på Sol Beach House Phu Quoc som ligger vakkert innhyllet i en tropisk hage ved den fredfylte Truong-stranden. Den verdensarvlistede øya Phu Quoc er også kjent som smaragdøya og kan skryte av paradislignende strender, krystallklart vann og tettvokst jungel. Spark av deg skoene og synk ned på en baliseng med en god bok og noe kaldt å drikke. Når kvelden faller på kan du nyte gode middelhavsretter og herlig musikk på Ola Beach Club mens solen går ned i havet.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.