Drømmereise i vakre Vietnam

Ho Chi Minh City, Phú Quốc, Vietnam

NYHET NYHET

Splitter nytt tilbud hos Secret Escapes

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Vietnam Ha Long Bay

Ho Chi Minh

Hotel Equatorial Ho Chi Minh City

Club Deluxe-rom

Hotel Equatorial Lounge

Mekong Eyes Cruise

Mekong Eyes Cruise

Mekong Eyes Cruise rom

Mekong Eyes Cruise

Phu Quoc

Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc Bar

Sol Beach House Phu Quoc Lobby

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Sol Beach House Phu Quoc

Vakre strender, tropisk natur og moderne byer på en og samme reise. Flyreise inkludert.

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -33% på reisearrangørens egne priser ?
Tre netters opphold i et Club Deluxe-rom på Hotel Equatorial i Ho Chi Minh City, frokost inkludert.

Fem netters i et Big Beach House-rom på Sol Beach House Phu Quoc by Melia Hotels International, frokost inkludert.

Dette tilbudet inkluderer også medlemskapsgoder som afternoon tea og daglige cocktails i loungen mellom 17:30 og 20:00 på Hotel Equatorial Ho Chi Minh City.  Tilbudet inkluderer også cocktails for to personer, per opphold, en lunsj for to, en middag for to med to glass av husets vin for to (buffet eller a la carte-meny) på Sol Beach House Phu Quoc og romoppgradering ved Sol Beach House Phu Quoc.

Fly tur-retur er inkludert fra Oslo lufthavn Gardermoen til Tan-Son-Nhat International Airport, Vietnam. 7kg håndbagasje og 30kg innsjekket bagasje per person er inkludert. (Avhengig av hvilket flyselskap du reiser med)

Bookingbekreftelse og flytider

GO PLACES: Merk at du ved booking av denne pakkereisen betaler et depositum på 10% av den samlede prisen. (for å dekke flykostnaden) Resten av beløpet betales direkte til Go Places etter bookingen er gjort. Minst 45 dager før avreise.

Vennligst merk at leverandøren kan endre bosted ved eksepsjonelle omstendigheter.

Innen syv dager etter du har fått bekreftet din reservasjon hos oss, skal du få en e-post fra vår leverandør Go Places, med den endelige bookingbekreftelsen med utgifter og eksakte flytider. Flytider og flyselskap kommer til å være innenfor de tidspunkt og selskap som er beskrevet i tilbudet.

Secret Escapes Ltd opptrer som agent til Go Places som er reisearrangør for denne reisen, samt din avtalepartner. Kunde -bookingvilkår finner du her.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 26.04.2019

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Kombiner spennende kultur- og naturopplevelser med sol- og badeferie på paradisøya Phu Quoc. Flyreise inkludert.

På en reise til Vietnam oppfylles alle dine ønsker om vidunderlige strender, vakker natur, myldrende storbyer, fascinerende historie og fantastisk mat. Denne spennende rundturen starter i landets største by, Ho Chi Minh City, der koloniarkitektur møter livlige markeder og severdigheter som Saigon Opera House, Militærmuseet og Reunification Palace. Utenfor byen ligger de underjordiske Cu Chi-tunnelene som ble brukt under Vietnamkrigen.

Femstjerners Hotel Equatorial Ho Chi Minh City kombinerer sentral beliggenhet med førsteklasses fasiliteter. Mellom sightseeingturene kan du nyte ferske fisk- og skalldyrretter på Orientica Seafood Restaurant eller slappe av med en drink ved bassengkanten. Pass på å rekke en økt i treningsrommet og et besøk på hotellets spa før ferden går videre. Etter tre netter på Hotel Equatorial er det nemlig tid for å gå ombord på skipet Mekong Eyes for et uforglemmelig cruise langs Mekongelven. Slapp av på soldekket og se det stadig vekslende landskapet med rismarker, pagodetempler og små landsbyer gli forbi.

Så venter fem eller sju netter på Sol Beach House Phu Quoc som ligger vakkert innhyllet i en tropisk hage ved den fredfylte Truong-stranden. Den verdensarvlistede øya Phu Quoc er også kjent som smaragdøya og kan skryte av paradislignende strender, krystallklart vann og tettvokst jungel. Spark av deg skoene og synk ned på en baliseng med en god bok og noe kaldt å drikke. Når kvelden faller på kan du nyte gode middelhavsretter og herlig musikk på Ola Beach Club mens solen går ned i havet.
Hotel Equatorial

Hotel Equatorial tilbyr romslige og elegant innredede rom med egen balkong og moderne bekvemmeligheter. Orientica Seafood Restaurant serverer ferske fiske- og skalldyrretter, og du kan også nyte internasjonale buffeter på Chit Chat at the Café. Hotellet har to barer og en café samt et spa og treningssenter.

Mekong Eyes

Mekong Eyes tilbyr ulike typer skip med komfortable lugarer som er utstyrt med safe, hårføner, toalettartikler, badekåpe og tøfler. Ombord på båten finner du en restaurant, bar og lounge.

Sol Beach House Phu Quoc

Dette elegante hotellet ligger mindre enn ti minutter med bil fra Phu Quocs internasjonale flyplass og knapt et kvarters biltur fra byen Duong Dong. De lyst innredede rommene har egen balkong med utsikt over havet, hagen eller bassenget. Hotellet har tre restauranter der du kan nyte internasjonale eller asiatiske retter samt to barer. Her er også et utendørsbasseng og et spa med yogastudio, og hotellet byr på et bredt aktivitetsprogram med blant annet sykling, jogging, tai chi og svømmetimer.
Hotel Equatorial, 242 Tran Binh Trong, District 5, Ho Chi Minh City, Vietnam

Reise er inkludert i dette tilbudet - se under for detaljer.

Detaljer


Flytider

Fly med med Qatar Airways, Emirates eller Turkish Airlines fra Oslo, Norge til Tan-Son-Nhat, Vietnam, er inkludert.

Avreise fra Oslo til Tan-Son-Nhat (via Doha): avgang 08:50, ankomst 07:55 (neste dag)
Hjemreise fra Phu Quoc to Oslo (via Doha eller Bangkok): avgang 13:55, ankomst 13:15 (neste dag)

Flyreise er inkludert fra Oslo til Tan-Son-Nhat. 30kg innsjekket bagasje og 7kg håndbagasje per person er inkludert, vennligst merk at reglene for bagasje er ulike for hvert flyselskap.

Merk at begge flyreisene er nattfly.

Privat flyplasstransport er også inkludert.

Når bookingen er bekreftet vil du motta en e-post fra reisearrangøren med flytider og flynummer.

Mulige flyselskap er Qatar Airways, Emirates eller Turkish Airlines.

Flytider og flyselskap kommer til å være innenfor de tider og selskap som er beskrevet i dette tilbudet, men vennligst merk at dette kan endre seg og ønsket utreise kan ikke garanteres.

Turen tilbys av reisearrangøren Go Places. Turoperatøren er din avtalepartner og kontaktperson. Du vil motta kontaktdetaljene senere i bookingprosessen. Vær klar over at denne reisen er et spesialtilbud med spesielle rater, og det er spesielle betingelser for betaling og avlysning. Bestillingen kan endres eller avlyses i trå med turoperatørens betingelser.

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Å oppleve kontrastene mellom det historiske og moderne Vietnam i Ho Chi Minh City
  • Å beundre solnedgangen fra soldekket på treskipet Mekong Eye
  • Sol, bading og avslapping på den vakre øya Phu Quoc

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.