Eksklusiv atmosfære i Cannes

Villa Garbo, Cannes, Frankrike

Deluxe-suite

Prestige-rom

Prestige-rom

Deluxe-suite

Deluxe-suite

Deluxe-suite

Et luksuriøst hotell i Cannes, på den vakre franske rivieraen, inkludert frokost, en flaske rosévin og ekstragoder

Fem minutters gange fra vakre Promenade de la Crosiette i Cannes ligger det luksuriøse og veldesignede Villa Garbo på toppen av shoppinggaten Rue d’Antibes. Villaen inneholder 12 individuelt dekorerte leilighetssuiter med fullt kjøkken, bad i grå granitt og egne hjemmekinoanlegg. Leilighetenes historie strekker seg helt tilbake til 1884 og utstråler Cannes’ stilige atmosfære.

Villaen har sitt eget spa, treningssenter og tilgang til den vakre stranden La Croisette (mot avgift, ikke kun for hotellets gjester). Villa Garbos bar inviterer gjestene sine til å nyte kveldsdrinker på den vidunderlige hageterrassen, og serverer deilige forfriskninger under den franske rivieraens vakre kveldshimmel. Du kan forvente deg middelhavssol, palmesus og total avslapning. Villa Garbo er et perfekt utgangspunkt for å utforske nærområdene og byen, og i Cannes er det mer enn nok å se og gjøre, uansett hvilke aktiviteter du foretrekker. Vi er ikke det minste overrasket over at Villa Garbo har kapret et TripAdvisors Certificate of Excellence.

Greit å vite

Du kan få tilgang til den private stranden mot et gebyr på €25 per person, per dag.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser