Eksklusiv luksus ved stranden

Ikones Suites, Rethymnon, Kreta, Hellas

Superior-suite

Superior-suite

Strandnære suiter og spabesøk på femstjerners boutiquehotell på Kreta – inkludert halvpensjon

Et steinkast fra havet og Kretas glitrende strand samt en kort spasertur fra Rethymnos historiske bykjerne ligger Ikones Suites, et femstjerners boutiquehotell kun for voksne. Du flytter inn i en fornem suite med tremøbler og nedtonede farger – en skandinavisk-inspirert og utmerket base for et avslappende opphold langs Kretas nordlige kyst. Suitene har dessuten balkong eller terrasse, og enkelte har utsikt over havet.

Det elegante hotellet inviterer til rolige dager ved bassengkanten og stranden, og ligger i komfortabel avstand til aktivitetene og mer livlige gater i Rethymnon. Hjemme på hotellet kan du smake på lokale spesialiteter fra havet i restauranten eller nippe til drinker i baren ved bassenget. Glem ikke å ta med lommepenger til en avslappende massasje eller behandling i hotellets eksklusive velværesenter, hvor du også kan slappe av i saunaen og benytte deg av treningsfasilitetene.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser