Eksotiske reiser

La TravelBird fortrylle deg med våre tilbud innen eksotiske reiser! Oppdag verdens kulturskatter, eksotiske smaker og folklore i fjerne land.

Tilbud

Velg en avreisedato
23 tilbud
Drømmer du om å reise langt bort, til en helt annen verden enn den du er vant med her hjemme? Verden ligger for dine føtter og eksotiske destinasjoner som Asia, Afrika og Sør-Amerika venter på å bli oppdaget av deg!

Let fram eventyreren i deg og oppdag en hel verden av spennende reisetilbud, nøye utvalgt av ditt TravelBird-team. Grip sjansen og dra på safari i Afrika, utforsk regnskogen i Brasil, kjenn på badetemperaturen i det turkise havet utenfor eksotiske Thailand og skap minner for livet. Det er enklere og rimeligere enn noen gang å ferdes til verdens mest eksotiske reisemål, så la eventyret begynne!

Er du klar for å leve ut drømmen om å besøke steder du har hørt om i eventyr? Da har du kommet til rett kategori! Kanskje du er på utkikk etter en rundreise i Kina eller badeferie på Zanzibar? Eller kan en kulinarisk reise til Mexico eller kulturarv i Marrocco friste? Med TravelBird er det enkelt å bestille eksotiske reiser, hvor fly, hotell og utflukter allerede er arrangert og fikset. Det er bare å lene seg tilbake og glede seg til din livs reise!

Myteomspunnede plasser og palasser

Bli med inn i en verden av mystikk og historikk og delta på turer og utflukter som tar deg med på en reise gjennom landets historie.

Rundreiser som tar deg med rundt i landet du har bestemt deg for å besøke er kanskje den aller beste måten å oppleve et nytt og spennende land!

Tilbudet av opplevelser og severdigheter i de mest eksotiske verdenshjørnene er mange. Ønsker du å legge din neste reise til Asia er India et obligatorisk stopp på reisen. Her kan du nyte synet av det imponerende Taj Mahal. Du vil ikke gå glipp av soloppgangen som slynger seg oppover den vakre fasaden! Ta også turen innom Kina og beundre den kinesiske mur, muren som er så lang at den kan ses fra månen! Det er virkelig et mektig og imponerende syn.

Krysser du Atlanterhavet for å besøke Sør-Amerika er Machu Picchu i Peru et absolutt "must". Utfordre deg selv med å vandre Inca Trail. Når du først er i Sør-Amerika bør du også ta turen innom Brasil og regnskogens mystiske verden. Nord-Amerika har også mye å tilby, blant annet eksotiske Alaska. La deg fortrylle av fantastisk natur og spennende kulturer!

Eksotiske reiser lar deg oppleve det ekte og autentiske. Oppdag sannheten bak de myteomspunnede plassene og palassene på listen over de syv underverker, som Colosseum, oldtidens Petra, Taj Mahal, Den Kinesiske Mur, Machu Picchu, Chichén Itzá-pyramiden og Kristus-statuen i Rio de Janeiro.

Kulinariske delikatesser

Eksotiske reiser er som julaften for smaksløkene dine - våg å prøve noe nytt!

Naturresurser varierer enormt i henhold til hvor du befinner deg på kloden. Jordsmonn, tilgang til vann og tradisjoner i kombinasjon med menneskelig utvikling har satt sitt preg på matkulturen.

Dess lenger bort du reiser, dess mer spennende og annerledes er matkulturen fra det du er vant til i Norge. Eksotiske reiser gir deg sjansen til å oppdage og oppleve nye matkulturer og spennende smaker, som garantert vil gi smaksløkene dine noe å bryne seg på! Visste du at fritert gresshoppe er lørdagsgodt i Kina? Eller at de i Japan serverer verdens dyreste biff, kobe, som er kjøtt fra okser som lever på øldiett og blir massert daglig?

Om du besøker Peru bør du ikke bli overrasktet om du får servert ristede og saltede maiskorn som snacks på den lokale baren - upoppet poppkorn, rett og slett! Våg å smake deg gjennom en ny verden og spennende kulturer. Mat og drikke er en stor del av de fleste kulturer, og bør derfor oppleves når du er på reise. Smak på lokal mat og sesongens råvarer - du vil garantert smake noe du ikke har smakt før og mest trolig bli svært positivt overrasket. Kanskje du får en ny favorittrett du kan introdusere for venner og familie hjemme i Norge?

Reis deg rik

Møt nye mennesker, få nye impulser, opplev kulturskatter på nært hold og reis deg rik på inntrykk og ny kunnskap.

Kofferten er pakket, billetten er bestilt og du kan nå begynne å glede deg til ditt livs reise. Reis deg rik på kunst og kultur på eksotiske reiser!

Å reise til et eksotisk reisemål trenger ikke koste skjorta. Det er som regel flybilletten som koster mest; de aller fleste land kan tilby rimeligere mat, opplevelser og overnatting enn hva du er vant med fra Norge. Reis deg rik på kulturelle opplevelser og bli en av de verdensvante, du også! Del opplevelsen med venner og familie, eller ta fatt på reisen alene. Kanskje finner du en reisekamerat på veien?

Ditt livs reise venter på deg her hos TravelBird, kun noen tastetrykk unna. De som har opplevd Zanzibars hvite strender, løvene på savannen i Tanzania, skilpaddene utenfor Gili-øyene og floraen på New Zealand ville aldri vært foruten sine livs beste minner. Hvor vil du reise neste gang? La oss hjelpe deg med inspirerende tilbud og fristende reisedestinasjoner!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret