Elegant opphold i Roma

The Leon’s Place Hotel, Roma, Italia

Deluxe-rom

Classic-rom

Eksklusivt designerhotell i hjertet av Roma, med spa og gangavstand til mange attraksjoner

Leon's Place Hotel i Rome er et av de mest eksklusive designerhotellene i den italienske hovedstaden, og ligger omtrent ti minutters gangvei fra Villa Borghese-parken og den berømte Via Veneto. Straks du går inn døren, er det som å forlate vår egen tid og tre inn i et palass fra gamle dager. Her føler du virkelig historiens sus i de majestetiske interiørene med sine eksklusive detaljer og dramatiske kontraster mellom svart og hvitt. Hotellet ligger i byens finansdistrikt, like ved en rekke ambassader og regjeringskontorer. Fra Porta Pia like i nærheten går det busser som bruker rundt ti minutter på turen til jernbanestasjonen Termini.

Etter å ha lagt lobbyens praangende eleganse bak deg kan du slå deg til ro på et rom med klimaanlegg, luksuriøs innredning og marmorbad. Mange rom har også en storslått utsikt over Romas historiske sentrum. I tillegg har du tilgang til hotellets treningssenter, og på Visionnaire Cafè kan du nyte en god drink i et virkelig glamorøst miljø. Hver dag serveres det også en variert frokost.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser