Oppdag spennende Östermalm

Elite Eden Park Hotel, Stockholm, Sverige

Deluxe-rom

Superior-rom

Superior-rom

Elegant opphold med alt Stockholm har å by på rett utenfor døren, inkludert frokostbuffet - ledige datoer frem til august!

Det eksklusive Elite Eden Park Hotel ligger midt i sentrum av Stockholm, like ved den stilige Humlegården og det livlige Stureplan. Elite Eden Park Hotel er et hotell i toppsjiktet, med førsteklasses service. De tidløse, elegant utformede rommene er meget komfortable, og danner en perfekt ramme rundt en avslappende helg. Servicenivået er i toppklasse, og hotellets mål er at alle gjestene skal få en unik hotellopplevelse.

I hotellets eget treningslokale kan du trene i ro og mak, før du strekker deg godt ut i badstuen. Treningslokalet er på 75 kvadratmeter, og har blant annet tredemøller, ellipsemaskiner, ergometersykler, treningsapparater, vekter, matter og pilatesballer.

Elite Eden Park har en sterk miljøprofil og er Stockholms første LEED-sertifiserte hotell (Leadership in Energy & Environmental Design). I nærområdet finner du eksklusive butikker, gode restauranter og trendy nattklubber. Her er det noe for enhver smak. Mange av Stockholms fremste severdigheter ligger innenfor en radius av noen få kilometer, så det er gode muligheter for å oppleve alt det Stockholm har å by på når du bor på Elite Eden Park.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser