En hemmelig koralløy i Maldivene

Sirru Fen Fushi, Vaikaradhoo, Maldivene

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Beach Sunset- eller Sunrise-villa

Beach Sunset- eller Sunrise-villa

Beach Sunset- eller Sunrise-villa

Villaer ved og på havet på en eventyrlig koralløy i Maldivene, med spa, snorkling og utflukter, inkludert frokost eller halvpensjon samt andre ekstragoder

Sirru Fen Fushi ligger på en naturskjønn og uforstyrret koralløy i Maldivene, hvor du bor i en eksklusiv villa, som enten ligger rett ved den kritthvite sandstranden eller på en brygge som strekker seg ut over havet. Villaene er elegant innredet, og du har tilgang til et utendørsbasseng, et privat uteareal og et vinskap. I tillegg nyter du godt av et staselig badekar i kobber og en rekke flotte fasiliteter på baderommet.

Hver morgen dukes det opp en overdådig frokostbuffet, som består av flere ulike stasjoner med ferske retter. Lunsj og middag kan nytes i den japanske restauranten, og du kan også bestille drinker og småretter ved bassenget. Til våren åpner resorten enda et spisested, som har internasjonale grillretter på menyen.

Maldivene er i seg selv så vakkert og idyllisk at du egentlig ikke har behov for noen annen underholdning enn landskapet i seg selv. Hvis du likevel får lyst på litt avveksling i ferien, har du sjansen til å være med på båtturer, snorkling, kampsport, yoga samt forskjellige kulturelle tilbud og workshops. Sist, men ikke minst vil det bli lansert en unik kunstinstallasjon under vannet i nærheten av resorten. Installasjonen skal bidra til å styrke og forbedre det lokale økosystemet rundt korallrevene.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser