En hemmelig koralløy i Maldivene

Sirru Fen Fushi, Vaikaradhoo, Maldivene

Inntil -58% I dag På utvalgte tilbud.

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Beach Sunset- eller Sunrise-villa

Beach Sunset- eller Sunrise-villa

Beach Sunset- eller Sunrise-villa

Spa-resort i Maldivene, med private luksusvillaer ved vannet og spennende aktiviteter

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -58% på hotellets egne priser ?
Merk at det tilkommer en miljøskatt på $6 per person, per natt, som må betales direkte til hotellet.

Dette tilbudet inkluderer også to cocktails daglig per person i Onu Onu og 20% rabatt på spabehandlinger per opphold.

Informasjon om transport:

Tur/retur transport er ikke inkludert i tilbudet. Mulighetene for transport er: kombinert transport med innenriksfly og speedbåt for $500 (netto) per person over 12 år og $400 (netto) per barn i alderen 3-11 år samt $100 (netto) per barn i alderen 0-2 år, eller transport med vannfly for $650 (netto) per person over 12 år og $400 (netto) per barn i alderen 3-11 år. Yngre barn flyr gratis.

Transport må arrangeres direkte med hotellet senest 72 timer før ankomst.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 02.07.2019

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Villaer ved og på havet på en eventyrlig koralløy i Maldivene, med spa, snorkling og utflukter, inkludert frokost eller halvpensjon samt andre ekstragoder

Rommene

Beach- og Water-villaene har et eksklusivt interiør i en elegant og minimalistisk design. Alle villaene er utstyrt med et privat basseng og et uteareal. Beach-villaene ligger like ved den hvite sandstranden, og har også flotte utendørs badefasiliteter. Water-villaene er bygget på en brygge som strekker seg ut over havet, med en stige som fører deg rett ned i de behagelige og varme bølgene. Her kan du dessuten også nyte et avslappende bad innendørs, i det romslige og vakre badekaret av kobber.

Fasiliteter


- Høyttalere
- Trådløst internett
- Kaffe- og teutstyr
- Vinskap

Bespisning

Dagen innledes med en sunn og delikat frokostbuffet. Du kan velge mellom økologisk juice, salt, pålegg, ost, yoghurt, müsli, frokostprodukter og herlige hjemmelagde desserter. Hotellet har også en poolbar og en japansk restaurant, hvor det serveres sushi og robatayaki samt et bredt utvalg av japanske cocktails og andre drikkevarer. Som om dette ikke var nok, åpner resorten en ekstra restaurant til våren, hvor det vil bli tilbudt internasjonale retter og hovedsakelig saftig grillmat.

Spa

Resorten har et holistisk spa, som kan skilte med velgjørende behandlinger inspirert av lindrende egenskaper fra de fire elementer. Spa-opplevelsen blir skreddersydd til hver enkelt gjest, og du kan også nyte sunne og velsmakende forfriskninger i forbindelse med behandlingen.

Beliggenhet

Sirru Fen Fushi betyr bokstavelig talt noe i retning av “en hemmelig øy på havet”. Resorten ligger på en 16 hektar stor øy i Maldivene, hvor du blant annet kan se en av landets største laguner. Den naturskjønne øya egner seg perfekt til å gjøre absolutt ingenting og bare nyte de nydelige omgivelsene. Samtidig har du strålende mulighet til å delta i aktiviteter som båtturer, snorkling, dykking, kampsport og yoga, samt et utvalg av kulturelle tilbud.
Unit 2B Faamdheyrige, Orchid Magu, Male’ 20209, Maldives, Shaviyani Atoll 20209, Maldivene

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser