En liten juvel i sentrum av Paris

Hotel Relais Saint Sulpice, Paris, Frankrike

Inntil -71% I dag På utvalgte tilbud.

Deluxe-rom

Classic-rom

Classic-rom

Superior-rom

Superior-rom

Superior-rom

Superior-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Firestjerners hotell ved Sulpice-katedralen i Paris, inkludert frokost og en vinflaske 

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -71% på markedets priser ?
Opphold på et Classic-rom, inkludert frokost.

Dette tilbudet inkluderer også en flaske vin per rom, per opphold og en cruisebillett per person, per opphold (ved minimum fire netters opphold).

Merk at det tilkommer en byskatt på €2,88 per person, per natt, som må betales direkte til hotellet.

Minimum to netters opphold kreves på enkelte datoer. 

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Tidlig innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 12.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 31.01.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Elegant, firestjerners boutiquehotell i Paris, inkludert frokost, en flaske vin og muligheter for elvecruise

Rommene

Classic-rommene er på cirka 16 kvadratmeter, med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, og utsikt over bakgården. Superior-rommene er noe større. Hvis du ønsker mer plass og utsikt over Saint Sulpice-kirken, kan du gå for et Deluxe-rom.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Hårføner
- Skrivebord
- Safe
- Toalettartikler
- TV
- Telefon
- Klimaanlegg
- Dusj og badekar

Bespisning

Hotellet tilbyr en deilig frokost i en fornem spisesal med glasstak, lysekroner og vakker kunst. Her kan du nyte en frokostbuffet med egg, bacon, og selvfølgelig franske oster og croissanter. Frokost kan også bestilles til rommet.

Hotellet har en bar ved inngangen med flere stilige detaljer. Her kan gjestene forsyne seg selv med drikke fra messinghyllen, eller diskre notere bestillingen på en notatblokk, akkurat som i den franske sosietetsverdenen i tidligere tider.

I nærheten finner du flere restauranter og berømte kafeer, som Les Deux Magots og Café de Flore. Det var her den franske kultureliten vanket i 50- og 60-årene, da storheter som De Beauvoir og Sartre ruvet i den franske intellektuelle verden.

Spa

Perfekt tilpasset verdens parfymehovedstad består hotellets velværetilbud av en rekke varianter av aromaterapi basert på utsøkte franske dufter. Behandlingene utføres på rommet.

Beliggenhet

Strøket Saint Germain ligger i Paris sjette arrondissement, sentralt beliggende på sørbredden av Seinen. Handlegaten Boulevard Saint-Germain ligger et steinkast unna, og tre steinkast unna finner du den populære Luxembourg-hagen og Pont Neuf, Seinens eldste bro. Notre Dame og den nyklassiske kirken Panthéon ligger også i gangavstand fra hotellet, og du kan enkelt komme til byens øvrige severdigheter med metro eller buss.
Fantastisk for
Shopping Sightseeing Storby Romantikk Drikke Aktiviteter Avslapning
3 Rue Garancière, 75006 Paris, Frankrike

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Det mildt eksentriske interiøret fra de klassiske parisiske stilartene
  • Nærheten til sentrum og gangavstand til flere severdigheter
  • Å dra på båttur langs Seinen

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Hvorfor booke gjennom oss?

  • De beste prisene på nettet. Det er vår garanti. Vi sjekker alltid for å forsikre oss om at vi har det aller beste tilbudet på nettet når vi håndplukker våre tilbud. Hos oss kan du være fullstendig sikker på at et team med reiseeksperter allerede har sjekket nettet rundt for å kunne tilby den beste prisen.
    Les mer om vår prisgaranti i FAQ.
  • Velg dine foretrukne datoer, så gjør vi resten - ingen verdikuponger som må løses inn!
  • Nyt godt av våre eksklusive medlemsfordeler som velkomstdrinker ved ankomst, gratis romoppgradering, flyplasstransport og andre ekstragoder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser