En moteriktig helg i Paris

Hotel Dress Code & Spa, Paris, Frankrike

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Standardrom

Standardrom

Superior-rom

Superior-rom

Superior-rom

Fasjonabelt opphold i Paris på trendy hotell med fokus på mote, inkludert frokost, privat adgang til spa, velkomstdrink med mer

Haute Couture og siste skrik. Paris har til enhver tid vært toneangivende innenfor mote, og dette vil du få merke med en gang du ankommer Hotel Dress Code. Hotellets vegger er nemlig utsmykket med bilder av berømte moteskapere og modeller, og rommene er skreddersydde og fargetilpasset for å ligne iøynefallende motekreasjoner.

På rommet ditt finner du flotte bøylestativer, så du enkelt kan fremheve din egen garderobe og gjøre deg klar til å innta byenes by på en elegant måte. Du bor i et nabolag som ikke bare er sentralt, men også gjennomført trendy når det gjelder matkulturen. I det historiske bordellkvarteret som nå kalles SoPi (South of Pigalle), finner du massevis av restauranter og barer, som ikke minst tiltrekker de lokale innbyggerne i Paris. Dessuten ligger alle spisesteder og utesteder bare en kort gåtur unna.

Når du kommer tilbake til hotellet, kan du hvile føttene etter en lang dag og synke ned i bassenget eller unne deg en avslappende massasje. Det er tross alt viktig å være opplagt til å tilbringe en ny, travel dag i denne moteriktige byen.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser