En uforglemmelig safari

Aha Bongani Mountain Lodge, Mthethomusha Game Reserve, Mpakeni, Sør-Afrika

Opphold på et privat dyrereservat i Sør-Afrika, inkludert helpensjon og safariutflukter

Opplev Afrikas vidstrakte natur og fascinerende dyreliv, mens du bor på et 8000 hektar stort dyrereservat i skyggen av fjellkjeden Malelane midt i Sør-Afrika. Som gjest på Aha Bongani Mountain Lodge kan du nyte naturens ro og et enklere liv, mens du er omgitt av den nærmest endeløse villmarken som er hjemstedet til Afrikas “The Big Five” – neshorn, løve, leopard, elefant og bøffel.

I tillegg til daglige safariturer i åpen jeep, kan du delta på en guidet gåtur i fotsporene til Sanfolket, og se helleristninger og grottemalerier som er mer enn 1000 år gamle. Når du vender tilbake til den idylliske safarihytten, kan du slappe av på den private terrassen din eller ta en avkjølende dukkert i et av de to bassengene. Før solen går ned kan du sette deg ved ildstedet og nyte herlige hjemmelagde retter, mens du lytter til magiske lyder fra den afrikanske naturen.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser