En uke i Napoli og Ischia

Napoli og Ischia, Italia

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Ischia

Napoli

Unahotels Napoli

Superior-rom

Unahotels Napoli

Unahotels Napoli

Napoli

Hotel Oasi Castiglione, Ischia

Hotel Oasi Castiglione, Ischia

Hotel Oasi Castiglione, Ischia

Hotel Oasi Castiglione, Ischia

Standardrom

Hotel Oasi Castiglione, Ischia

Hotel Oasi Castiglione, Ischia

Hotel Oasi Castiglione, Ischia

Ischia Havn

Nyt italiensk mat og vin, historiske severdigheter, varme bad og vakre strender på denne syv netters reisen til Napoli og Ischia, inkl. fly, transport, opphold m.m.

Dag 1-3: Napoli

Italias tredje største by er et energifylt virvar av smale gater med høye hus og vakre torg, hvor du kan slå deg ned og nyte en tradisjonell pizza. Her kan du slentre rundt til museer, vakre kirker og bygninger fra barokken før du setter kursen mot strandpromenaden for å beundre utsikten til vulkanen Vesuv, på den andre siden av Napolibukta.

I Napoli sjekker du inn på elegante Unahotels Napoli, som ligger i en historisk bygning fra 1800-tallet nær byens sentrum. Hotellets høydepunkt er takterrassen, som ligger høyt oppe over Napolis myldrende gater. Her kan du avslutte dagen med en god middag og et glass italiensk vin i restauranten, som serverer napolitanske retter og spesialiteter fra middelhavskjøkkenet.

Dag 3-8: Ischia


Etter dagene i Napoli går turen videre mot Hotel Oasi, som ligger i den termiske parken Castiglione på den italienske vulkanøya Ischia. Øya er kjent for sine varme kilder, vakre natur og lange strender. Som gjest på hotellet har du tilgang til ti bassenger som er fylt med velgørende termisk vann og et spa.

Finn roen med en dukkert i det varme vannet, som holder en temperatur mellom 30 og 40 grader, før du lar deg smøre med øyas mineralrike leire i det elegante spaet. Siden kan du sole deg på hotellets molo eller smake ferske fiske- og skalldyrretter i restauranten. Du kan også stikke innom byen Ischia Porto eller dra på båttur til den kjente øya Capri.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.