En utrolig reise på smakfulle Sicilia

Linguaglossa, Villafranca Tirrena, Palermo og Agrigento, Sicilia, Italia

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Double Standardrom - Mareneve

Mareneve

Viola Palace

Viola Palace

Viola Palace

Viola Palace

Double Standardrom - Viola Palace

Lincoln Art

Lincoln Art

Antica Perla Agrigento

Antica Perla Agrigento

Double Standardrom - Antica Perla Agrigento

Antica Perla Agrigento

Spennende bilferie til fire destinasjoner, med mulighet for både strand, avkobling og sightseeing, inkludert fly og billeie

Italia er et fantastisk allsidig land som har mye å by på både når det gjelder historie, kultur og ikke minst gastronomi. Nå har du sjansen til å oppdage Sicilia på egen hånd under en spennende bilferie som på en uke tar deg fra Linguaglossa i nordøst til Cannatello-kysten og Agrigento på øyas sørvestre del.

Dag 1–3, Linguaglossa:

Reisen innledes med to netter på Mareneve Resort i Linguaglossa, som ligger naturskjønt til med vakker utsikt. Herfra kan du blant annet foreta utflukter til byer i nærheten som Taormina og Catania, men også utforske området rundt og på Etna, som er Europas største aktive vulkan.

Dag 3–5, Villafranca Tirrena:


Fra Etnas fot går ferden videre nordover til kysten i Villafranca Tirrena, der du sjekker inn på Viola Palace Hotel i bykjernen. Hotellet ligger nært stranden, der du kan slappe av med sol og bading. Dessuten er det et bra utgangspunkt for utflukter til blant annet Messina og de vulkanske Lipari-øyene, eller til og med det italienske fastlandet.

Dag 5–6, Palermo:

Eventyret fortsetter med litt etterlengtet storbypuls når du ankommer Palermo, etter en scenisk biltur langs Sicilias nordkyst. På veien kan du med fordel stoppe i noen av de idylliske byene og landsbyene du passerer, som for eksempel Cefalù og kanskje bade ved noen av alle de herlige strendene.

Dag 6–8, Agrigento:

Etter å i all hast ha utforsket Palermos mange restauranter og severdigheter, som for eksempel markedet Mercato Il Capo og den symmetriske barokkplassen Quattro Canti, fortsetter eventyret sørover, nå med sikte på Cannatello-kysten og Antica Perla, der du skal tilbringe de to siste nettene. Pass på å nyte fargerike solnedganger og nærheten til stranden, men også utflukter til blant annet den hvite klippen Scala dei Turchi eller den såkalte Tempeldalen, som var en av grekernes viktigste byer under antikken.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.