Familievennlig luksushotell i Toscana

Golf Hotel Punta Ala, Maremma, Toscana, Italia

Superior-suite

Classic-rom

Superior-suite

Opphold på luksuriøs golf- og sparesort med privat strand, inkl. frokost og ekstragoder

Det er ingen underdrivelse å påstå at en ferie på Golf Hotel Punta Ala har noe for enhver – fra strand, basseng og spa til golf, lekker gastronomi og underholdning. Til tross for det store utvalget trenger du ikke lide av beslutningsangst: de korte avstander og den fantastiske servicen gjør det mulig å prøve alt, og i tillegg ha tid til å utforske de vakre omgivelsene.

Golf Hotel Punta Ala har en idyllisk beliggenhet omgitt av en stor park i den fredelige toskanske Maremma-provinsen, der vingårder og olivenlunder går om hverandre. Hotellet tilbyr kostnadsfri transport til den private stranden som er en kilometer unna, og alle gjester får rabatt på den nærliggende 18-hulls golfbanen med fantastisk panoramautsikt over Follonica Gulf.

Hvis du foretrekker å tilbringe dagen på feriestedet, kan du lese en bok i skyggen ved bassenget, svette litt i treningsstudioet eller unne deg selv en avslappende behandling i det 800 kvadratmeter store spaet. Det er også mulig å leie sykler og spille tennis eller fotball. Når sulten melder seg kan du besøke hotellets elegante restaurant, hvor den Michelin-belønnede kokken Andrea Ribaldone har komponert en meny med italienske retter tilberedt med de ferske råvarer.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser