Ofte stilte spørsmål

Hva er Secret Escapes?

Så hvordan fungerer egentlig Secret Escapes?

Hos Secret Escapes synes vi at det burde være en enkel, hyggelig og ustresset affære å booke seg en ferietur. Derfor bestemte vi oss for å lage en hjemmeside hvor vi håndplukker de beste hotellene og reisene, og tilbyr dem til uslåelige medlemspriser. Våre tilbud er de beste du finner noe sted på nettet så lenge vi tilbyr dem - det garanterer vi.

Hver uke kjører vi nye kampanjetilbud som varer rundt ti dager - hvor lenge kampanjene har igjen før de utløper står oppført under hvert tilbud. Vi kan ha så mange som 30 tilbud på en gang, men vi sender deg en epost for å informere deg om hvilke nye tilbud som blir tilgjengelig i uken som kommer.

Det er verdt å notere seg at selv om prisene våre er de laveste som er tilgjengelig i kampanjeperioden, kan tilgangen på laveste tilgjengelige pris være begrenset.

Ved å håndplukke hotell og reiser for våre medlemmer, agerer Secret Escapes som en agent for leverandører, turoperatører og hotell som promoteres på hjemmesiden vår.

Hvorfor booke gjennom oss?

Vår målsetning har fra dag én vært å tilby luksuriøse hotell og reiser både hjemme og utenlands til de beste prisene som finnes på nettet - garantert.

Som medlem av Secret Escapes kan du være trygg på at våre priser er forbeholdt medlemmer og rett og slett er uslåelige så lenge tilbudet ligger ute hos oss. På den måten slipper du å lete nettet rundt etter den beste prisen etter at du har funnet ditt perfekte reisemål.

Vi håper du legger merke til at alle våre tilbud er håndplukket av våre egne reiseeksperter. Vi passer alltid på at du får med noen ekstragoder på kjøpet, for eksempel romoppgradering, spabehandlinger, rabatter, velkomstgaver eller til og med inkludert middag eller lunsj - et lite luksusgode som setter prikken over i-en for oppholdet ditt.

Secret Escapes' prisgaranti

De garantert beste prisene på nettet

Hva er Secret Escapes' prisgaranti?

Våre reiseeksperter jobber utrettelig med å forhandle seg frem til fantastiske rabatter på dine vegne, og våre priser er de laveste du kan finne noe sted på markedet så lenge vi kjører tilbudet. Du trenger ikke lete nettet rundt etter den beste dealen - vi garanterer at våre priser er uslåelige.

Hvis vi plutselig skulle komme over en bedre pris et annet sted, fjerner vi det aktuelle tilbudet fra hjemmesiden umiddelbart, og fremforhandler enten en bedre pris, eller flere inkluderte goder, slik som champagne ved ankomst, romoppgradering eller en treretters middag. Om ikke det går, dropper vi tilbudet i sin helhet.

Hva skjer hvis jeg finner den samme reisen til en lavere pris et annet sted?

Det er vår jobb å passe på at dette ikke skjer, og den jobben tar vi seriøst. Skulle du likevel mot formodning finne en lavere pris som har sneket seg ubemerket under radaren vår, vennligst kontakt oss på support@secretescapes.no, så fjerner vi tilbudet fra siden vår og forhandler på nytt med leverandøren.

Hvordan kalkulerer dere priser og rabatter?

Vi tilbyr alle våre kampanjer til eksklusive medlemspriser, som er garantert rimeligere enn noe annet sted på nettet. Den annonserte rabattprosenten for hvert kampanjesalg er den beste tilgjengelige rabatten og oppnås vanligvis (men ikke alltid) ved å velge den laveste prisen tilgjengelig for en kampanje. Noen ganger kan du ende opp med å betale mindre enn den annonserte prisen, men da er det som regel bare noen få tilgjengelige datoer til ekstraordinært lave priser. Den annonserte rabatten på f.eks. 40 eller 70 prosent vil alltid være tilgjengelig når kampanjen legges ut, men de beste prisene blir som regel utsolgt i begynnelsen av salgsperioden.

For hver eneste reise vi tilbyr foretar vi flere runder med prissammenligninger. Vi kan derfor med stolthet garantere at våre kampanjepriser er billigst på nettet. Når et tilbud legges ut på vår hjemmeside passer vi alltid på at minst 10 prosent av reisene har den averterte, laveste kampanjeprisen. Noen dager etter en kampanje er lagt ut vil du kanskje merke at prisen går noe opp. Det skjer når alle datoene med den laveste prisen er utsolgt. Når så er tilfelle informerer vi om endringen ved siden av den nye prisen. Mer informasjon om hvordan prisene våre blir kalkulert kan du finne i 'Flere detaljer'-seksjonen for hvert enkelt tilbud.

Hva får jeg?

Hva får jeg når jeg melder meg inn?

Vi tilbyr inntil 70% rabatt på håndplukkede, luksuriøse hotell og reiser. Så lenge et tilbud ligger ute på Secret Escapes, finner du det ikke billigere noe annet sted - det garanterer vi.

Hvem kan bli medlem?

Absolutt alle, hos oss diskriminerer vi ingen!

Hvor ofte kommer dere til å sende meg epost?

På mandager sender vi ut et ukentlig sammendrag av alle tilbudene som blir lagt ut i løpet av uken. I tillegg sender vi ut påminnelser når de nye tilbudene starter, slik at du kan være tidlig ute og snappe opp et supertilbud til den beste prisen. MERK: Dersom du ønsker å motta færre eposter fra oss, kan du alltids justere dette i din brukerprofil! Du kan for eksempel velge å motta kun den ukentlige eposten, eller du kan ta en pause fra påminnelsesepostene om nye tilbud.

Foreta et kjøp

Hvorfor kan jeg ikke se noen priser?

Da er du antagelig ikke innlogget. Når du har logget deg inn og har valgt et tilbud du liker, vil prisen dukke opp til høyre for bildegalleriet.

Hvordan kjøper jeg noe gjennom dere?

Du kan enten foreta et kjøp med en gang på vanlig måte, eller du kan betale kr 250 for å forhåndsreservere reisen mens du tenker deg litt om (kun tilgjengelig for enkelte tilbud).

Hva er en forhåndsreservasjon?

Våre medlemmer har (på enkelte tilbud) mulighet til å forhåndsreservere en dato - dvs. sikre seg tilgang på en reise helt frem til tilbudet utløper - ved å betale 250 kroner i depositum. Vi vet nemlig godt at det kan ta tid å organisere en ferie. Spesielt når du reiser sammen med andre kan det ta tid å få samkjørt alt, så vi forstår at det kan være problematisk å gjennomføre bookingen helt med en gang.

For å gi deg mer tid å tenke på kan du derfor betale 250 kroner og reservere en dato nå. Vi legger da av reisen for deg og gjør den utilgjengelig for andre medlemmer. Bestemmer du deg for å gjennomføre kjøpet blir de 250 kronene i depositum trukket fra på kjøpsprisen; dersom du ikke kjøper reisen likevel, blir pengene kreditert din Secret Escapes-konto, slik at du kan bruke dem på en fremtidig reise.

VIKTIG: Depositumet er IKKE betaling av en gjennomført og bekreftet booking, det er kun en praktisk måte for medlemmer å sikre seg tilgang til en spesifikk reisedato.

Beklageligvis, ettersom hotellene og reisene vi tilbyr også er tilgjengelige andre steder (men til en høyere pris enn den vi tilbyr til våre medlemmer), hender det en sjelden gang at leverandøren blir utsolgt selv om du har forhåndsreservert. Hvis det skjer, vil tilbudet bli fjernet og alle forhåndsreservasjoner automatisk kansellert. Depositumet blir i så tilfelle refundert som kreditter på din brukerkonto. Vi gir deg selvsagt beskjed dersom dette skulle inntreffe.

For mer informasjon, se våre vilkår og betingelser.

Bookinggebyr

Hvilke gebyr er inkludert i kjøpssummen?

Vi gjør vårt beste for å holde skatter og avgifter til et minimum, men vi kan måtte legge på et mindre bookinggebyr og en separat betalingsavgift, avhengig av hvilken måte du betaler på. Dersom slike tillegg tilkommer, vil du bli opplyst om dette før du fullfører kjøpet.

Hva er et bookinggebyr?

Et bookinggebyr er et lite administrasjonsgebyr du betaler til Secret Escapes når du booker et hotell eller en reise gjennom oss. Dette gebyret gjør det mulig for oss å tilby deg kundesupport og hjelper til med å dekke kostnadene for transaksjoner foretatt via hjemmesiden vår. For kjøp under 1000 kroner tilkommer det ikke noe bookinggebyr i det hele tatt, og det meste vi legger til per kjøp er 200 kroner, uavhengig om turen du kjøpte kostet to eller tjue tusen.

Hva får jeg for bookinggebyret?

Ved å legge på et lite bookinggebyr (avhengig av totalsummen for reisen) kan vi tilby våre medlemmer et eget supportteam som er tilgjengelig for eventuelle spørsmål du måtte ha angående bookingprosessen. Det som er viktig å merke seg er at til og med inkludert bookinggebyret er totalsummen for en reise gjennom Secret Escapes fortsatt den laveste du finner noe sted på nettet.

Invitasjoner og kreditter

Hvordan deler jeg hemmeligheten til Secret Escapes med vennene mine?

Vi elsker det når folk deler hemmeligheten vår! Faktisk så mye at vi er villig til å betale deg for det. For visse antall venner som melder seg inn via din henvisningslink, får du kreditt inn på din brukerkonto som du kan bruke til å handle reiser for. Du får kr 50 for fem venner, kr 250 for 25 og kr 500 når 50 venner melder seg inn fra linken din. I tillegg får du kr 250 i kreditt for hvert kjøp en av dine venner foretar hos oss!

Hva skjer hvis mer enn en person anbefaler Secret Escapes til noen, hvem får de kr 250 i vervebonus?

Avsenderen av verve-eposten som ble klikket på for nyinnmelding, er den som mottar de kr 250 i vervebonus.

Kan jeg få utbetalt mine kr 250 som jeg fikk for å verve en venn?

Nei. De kr 250 i kreditt kan bare brukes til kjøp via Secret Escapes.

Våre tilbud - det med liten skrift...

Hvilket kundeforhold har jeg til Secret Escapes etter jeg har booket?

Secret Escapes er en reiseagent som håndplukker og presenterer uslåelige og eksklusive tilbud for sine medlemmer. Idet et medlem bestiller gjennom Secret Escapes har vedkommende inngått en avtale med hotellet eller turoperatøren som leverer reisen. Hvorfor er det slik? Secret Escapes selger nemlig produkter på vegne av sine leverandører, og det er derfor hotellet eller turoperatørens ansvar å passe på at kunden får det vedkommende har betalt for.

Hvor får dere stjerneklassifiseringene fra?

Vi håndplukker alle hotell og reiser vi tilbyr dere - våre medlemmer. Stjerneklassifisering er en nyttig verktøy for å sammenligne standarden på overnattingssteder innenfor et land. Et femstjerners hotell i Athen eller Istanbul oppleves nok annerledes enn et i London, men vi passer nøye på at hvert hotell møter VÅRE standarder, hvilket vi føler er mye viktigere enn enhver stjerneklassifisering.

Hva skjer om jeg ikke er fornøyd med reisetidene jeg har blitt tildelt?

Siden vi tilbyr reiser på vegne av turoperatører, har vi ikke mulighet til å påvirke flytider, og har dermed ikke mulighet til å tilby alternativer for dette direkte. Dersom du har booket en reise gjennom oss som inkluderer flyreise og du ikke er fornøyd med reisetidspunktene - og disse er i tråd med hva det ble opplyst om ved booking - da er det dessverre ikke noe vi får gjort for å endre disse. Dersom flytidene blir endret etter booking og faller utenfor de rammetidene som ble oppgitt, vennligst ta kontakt med leverandøren eller turoperatøren direkte, og opplys om dette.

Turen min inkluderer flyreise - når får jeg vite nøyaktig reisetidspunkt?

Vi prøver alltid å gi våre medlemmer all den informasjonen de trenger før de booker gjennom oss. Hvis vi selger en tur som inkluderer transport - det være seg flyreise, ferge, cruisebåt eller tog - er det alltid de siste og mest oppdaterte reisetidene slik vi har fått dem fra våre turoperatører som vises på hjemmesiden.

Secret Escapes kan ikke bestemme nøyaktige tidspunkt for avreise og hjemkomst, ettersom vi er et mellomledd som formidler reiser på vegne av forskjellige turoperatører og leverandører. Reisetidspunkt kan noen ganger endres i tråd med turoperatørers vilkår og betingelser. Vi linker til disse vilkårene i 'reisedetaljer'-seksjonen i alle tilbud som inkluderer reise. Spesifikke tidspunkt eller tidsspenn en reise kan skje innenfor vil stå i henhold til operatørvilkårene. Du mottar dine endelige og bekreftede reisetidspunkt direkte fra turoperatøren når bookingen er bekreftet hos dem. Turoperatørene har forskjellige bekreftelsesprosesser, men de vil uansett sende deg nøyaktige reisetidspunkt etter at bookingen er bekreftet.

For mer informasjon om reisetidspunkt, se våre vilkår og betingelser.

Trenger jeg reiseforsikring?

Reiseforsikring er kanskje det minst glamorøse aspektet ved å skulle ut på tur, men vi anbefaler at du alltid kjøper dette rett etter du har booket en reise. Du bør kjøpe en forsikring som har den relevante dekningen for typen tur du skal på, om den så er i Norge eller utenlands.

For å være sikker på at du er ivaretatt uansett hva som måtte skje, anbefaler vi en omfattende dekning som sikrer deg mot avbestilling, helseproblemer, alvorlige hendelser i familien, mistet, ødelagt og stjålet bagasje, leverandørsvikt og en rekke andre potensielle problemer. Det er alltid best å være på den sikre siden, selv om alt som regel går veldig bra...

Hva om jeg er misfornøyd med noe og ønsker å klage under oppholdet?

Skulle du være misfornøyd med noe angående hotellet eller reisen du har kjøpt - det være seg rommet, servicen, maten eller renslighet - vennligst ta dette opp med hotelladministrasjonen, turoperatøren eller annen ansvarlig ved etablissementet. Vedkommende kan hjelpe deg på stedet, men Secret Escapes vil bistå deg så godt vi kan i å få orden på situasjonen.

I veldig sjeldne tilfeller kan det hende at en kunde føler reisen eller oppholdet ikke stod i stil med tilbudet vi averterte, altså at man ikke har fått det man kjøpte. Skulle noe slikt oppstå, vennligst ta først kontakt med turoperatøren eller hotelladministrasjonen, som er de som har best anledning til raskt å hjelpe deg på stedet. I tillegg bør du også kontakte oss på support@secretescapes.no Vår oppgave er å gjøre kjøp av luksusreiser til en fornøyelig opplevelse, så vi trenger å vite om det dersom ting ikke fungerer slik de skal. Din tilbakemelding er derfor ekstremt viktig for oss dersom noe har gått galt eller reisen ikke har levd opp til forventningene.

Hvis du har problemer med flyreisen din, for eksempel forsinkelser eller kanselleringer - ta direkte kontakt med turoperatøren din. Du finner kontaktnummeret på bookingbekreftelsen din.

Hva skjer dersom bookingen min blir endret eller kansellert?

Vi er uhyre nøye med å forsikre oss om at alle opplysninger du mottar fra oss om priser og andre detaljer er korrekte. En sjelden gang imellom hender det at vi må rette opp i en feil i et av våre tilbud - dette kan skje før du booker eller like etter. Dersom vi har måttet endre på en booking etter den har blitt gjort, vil du bli informert så fort som overhode mulig - alltid i tråd med våre vilkår og betingelser. Igjen - dette skjer ekstremt sjeldent.

I veldig sjeldne tilfeller (vi snakker type yeti-observasjon her) kan det hende at en leverandør, turoperatør eller hotell kansellerer en booking etter den har blitt gjort på vår hjemmeside. Dette er i så fall noe vi ikke har kontroll over, ettersom leverandøren i så tilfelle har blitt utsolgt for rom eller seter uten å ha informert oss, og derfor ikke kan oppfylle bestillingen. Selv om vi er en agent og kjøpsavtalen er inngått direkte mellom deg og leverandøren, vil vi hjelpe deg med å få pengene refundert, eller eventuelt få endret på datoene for oppholdet. Secret Escapes er ikke ansvarlige for ekstrakostnader som måtte påløpe dersom en reise kanselleres av leverandøren (for eksempel, du har booket et hotell i Spania og deretter kjøpt separate flybilletter for så å motta en kansellering fra hotellet) - dette er hvorfor vi alltid anbefaler at du kjøper reiseforsikring, så du har dekning mot avbestillinger.

For mer informasjon om endringer og kanselleringer, vennligst se våre vilkår og betingelser.

Kan jeg bruke kreditter til hvilket som helst tilbud?

Kreditter kan kun brukes til bookinger som gjennomføres på hjemmesiden vår. Kredittene kan ikke brukes på betalinger som utføres på en leverandørs hjemmeside, noe som gjelder de fleste pakkereiser.