Fartsfylt luksus i Dubai

Atlantis The Palm, Dubai, De forente arabiske emirater

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Atlantis The Palm, Dubai

Ocean King-rom

Dubai

Dubai

Dubai

Dubai

Et uforglemmelig opphold på femstjerners luksushotell med privat strand, vannpark, akvarium, spa og over 20 restauranter. Inkludert flyreise.

Elegante Atlantis The Palm lover en storslagen opplevelse i en av verdens mest omtalte byer. Dubai byr på rekordbrytende skyskrapere og shoppingsentere, en glamorøs og kosmopolitisk atmosfære samt vakre, velstelte strender. Utenfor storbyen finner du et fascinerende ørkenlandskap som kan utforskes med firhjulingssafari, kamelridning og sand-boarding.

Det palasslignende hotellet ligger på øya Palm Jumeirah og er innredet i dekadent arabisk stil med krystallysekroner, marmorgulv og kule detaljer med undervannstema. Som gjest har du ubegrenset adgang til hotellets vannpark, Aquaventure, som byr på vanvittige vannsklier, bassenger, bølgebassenger og Midtøstens lengste ziplinebane. Hvis du vil ta det roligere kan du lene deg tilbake på en gummiring og flyte langs den 1.5 kilometer lange elven eller slappe av på den fine sandstranden.

Hotellet er dessuten hjemsted for The Lost Chambers, et akvarium med glasstunneler fulle av haier, pirayaer, rokker, sjøhester og andre sjødyr som svømmer rundt blant skipsvrak og ruiner. Også her har du kostnadsfri adgang, så du kan tilbringe flere timer her, mens du lærer deg mer om den fortryllende undervannsverdenen. Siden er det tid for å utforske resten av hotellets fasiliteter, som omfatter over 20 restauranter, et enormt spa og treningssenter, samt et stort aktivitetsutvalg for alle aldre. Hvilket du enn velger er en ting sikker; det er aldri et kjedelig øyeblikk på Atlantis The Palm.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.