Fartsfylt luksus i Dubai

Atlantis The Palm, Dubai, De forente arabiske emirater

Flyreise inkl. Flyreise inkl.

Atlantis The Palm, Dubai

Ocean King-rom

Dubai

Dubai

Dubai

Dubai

Dekadent hotell med storslagne fasiliteter på Palm Jumeirah, inkl. halvpensjon og flyreise

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -33% på reisearrangørens egne priser ?
Fem netters opphold i et Ocean King-rom, inkludert halvpensjon og fly i Economy Class

Fly tur-retur er inkludert fra Oslo lufthavn Gardermoen til Dubai international airport. 7kg håndbagasje og 30kg innsjekket bagasje per person er inkludert.

Dette tilbudet inkluderer også en romoppgradering ved opphold over sommeren, 20% rabatt på alle spabehandlinger, ubegrenset adgang til Aquaventure og The Lost Chambers, i tillegg til kostnadsfri tilgang til daglig klubb for barna med morgen og kveldsopplegg (kommer an på tilgjengelighet ved ankomst)

Bookingbekreftelse og flytider

GO PLACES: Merk at du ved booking av denne pakkereisen betaler et depositum på 10% av den samlede prisen. (for å dekke flykostnaden) Resten av beløpet betales direkte til Go Places etter bookingen er gjort. Minst 45 dager før avreise.

Vennligst merk at leverandøren kan endre bosted ved eksepsjonelle omstendigheter.

Innen syv dager etter du har fått bekreftet din reservasjon hos oss, skal du få en e-post fra vår leverandør Go Places, med den endelige bookingbekreftelsen med utgifter og eksakte flytider. Flytider og flyselskap kommer til å være innenfor de tidspunkt og selskap som er beskrevet i tilbudet.

Secret Escapes Ltd opptrer som agent til Go Places som er reisearrangør for denne reisen, samt din avtalepartner. Kunde -bookingvilkår finner du her.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 29.04.2019

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Et uforglemmelig opphold på femstjerners luksushotell med privat strand, vannpark, akvarium, spa og over 20 restauranter. Inkludert flyreise.

Elegante Atlantis The Palm lover en storslagen opplevelse i en av verdens mest omtalte byer. Dubai byr på rekordbrytende skyskrapere og shoppingsentere, en glamorøs og kosmopolitisk atmosfære samt vakre, velstelte strender. Utenfor storbyen finner du et fascinerende ørkenlandskap som kan utforskes med firhjulingssafari, kamelridning og sand-boarding.

Det palasslignende hotellet ligger på øya Palm Jumeirah og er innredet i dekadent arabisk stil med krystallysekroner, marmorgulv og kule detaljer med undervannstema. Som gjest har du ubegrenset adgang til hotellets vannpark, Aquaventure, som byr på vanvittige vannsklier, bassenger, bølgebassenger og Midtøstens lengste ziplinebane. Hvis du vil ta det roligere kan du lene deg tilbake på en gummiring og flyte langs den 1.5 kilometer lange elven eller slappe av på den fine sandstranden.

Hotellet er dessuten hjemsted for The Lost Chambers, et akvarium med glasstunneler fulle av haier, pirayaer, rokker, sjøhester og andre sjødyr som svømmer rundt blant skipsvrak og ruiner. Også her har du kostnadsfri adgang, så du kan tilbringe flere timer her, mens du lærer deg mer om den fortryllende undervannsverdenen. Siden er det tid for å utforske resten av hotellets fasiliteter, som omfatter over 20 restauranter, et enormt spa og treningssenter, samt et stort aktivitetsutvalg for alle aldre. Hvilket du enn velger er en ting sikker; det er aldri et kjedelig øyeblikk på Atlantis The Palm.
Rommene

Luksus og dekadanse er stikkordene på Atlantis The Palm og de romslige rommene har utsikt over havet, Palm Island eller Dubais skyline. Du kan velge mellom en kingsize-seng eller to queensize-senger, og på badet finner du et dusjkabinett og et separat badekar.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Klimaanlegg
- Flatskjerm-TV
- Minibar
- Dusj
- Badekar

Bespisning

Med flere enn 20 restauranter å velge mellom vil du ikke gå lei utvalget av mat på Atlantis The Palm. Foruten kjente restaurantkonsepter som Nobu, Hakkasan, Ronda Locatelli og Bread Street kan du nyte Tex-Mex-retter på The Shore, saftige hamburgere på The Burger Joint og libanesiske spesialiteter på Ayamna.

Spa

Shuiqi Spa er en fredfylt og luksuriøs oase der du kan finne tilbake til balansen med en lang rekke avslappende behandlinger som benytter produkter fra Shiseido, ESPA, Aromatherapy Associates og Bastien Gonzales. Du kan også være med på en yogatime i akvariet The Lost Chambers eller trene i hotellets velutstyrte treningsstudio.

Beliggenhet

Atlantis The Palm ligger på Palm Jumeirah, som er en kunstig øy formet som et palmetre. Det tar rundt 20 minutter å kjøre til kjøpesenteret Mall of the Emirates og fem minutter lenger til Dubai Mall og skyskraperen Burj Khalifa. Dubais internasjonale flyplass ligger drøyt 25 kilometer fra hotellet.
Atlantis, The Palm Crescent Road, Dubai

Reise er inkludert i dette tilbudet - se under for detaljer.

Detaljer

Flytider

Flyreise med Emirates fra Oslo, Norge til Dubai, De forente arabiske emirater, er inkludert.

Avreise fra Oslo til Dubai: avgang 14:30, ankomst 23:20
Hjemreise fra Dubai til Oslo: avgang 07:25, ankomst 12:30

Flyreise er inkludert fra Oslo til Dubai. 30kg innsjekket bagasje og 7kg håndbagasje per person er inkludert, vennligst merk at reglene for bagasje er ulike for hvert flyselskap.

Privat flyplasstransport er også inkludert.

Når bookingen er bekreftet vil du motta en e-post fra reisearrangøren med flytider og flynummer.

Flytider og flyselskap kommer til å være innenfor de tider og selskap som er beskrevet i dette tilbudet, men vennligst merk at dette kan endre seg og ønsket utreise kan ikke garanteres.

Turen tilbys av reisearrangøren Go Places. Reisearrangøren er din avtalepartner og kontaktperson. Du vil motta kontaktdetaljene senere i bookingprosessen. Vær klar over at denne reisen er et spesialtilbud med spesielle rater, og det er spesielle betingelser for betaling og avlysning. Bestillingen kan endres eller avlyses i trå med reisearrangøren betingelser. 

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Adrenalinfylte eventyr på prisbelønte Aquaventure
  • Late timer ved bassenget eller på hotellets private strand
  • Å spise på en ny restaurant hver kveld

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser

Hva er et depositum?

Kort oppsummert betaler du Secret Escapes et ikke-refunderbart depositum for å sikre deg reisen, deretter betaler du reiseleverandøren det utestående beløpet (som annonsert) på et senere tidpunkt, men før du reiser.

Vi har gjort dette valget tilgjengelig for å gi våre medlemmer bedre tilgang på fantastiske reiser, ettersom vi vet at det kan ta tid både å planlegge og betale for en ferie.

For flere detaljer, Vennligst se vår ofte stilte spørsmål-side.