Femstjerners feriedrøm på Koh Samui

Avani+ Samui, Taling Ngam, Koh Samui, Thailand

AVANI Pool-villa

AVANI Pool-villa

AVANI Pool-villa

AVANI Deluxe-rom

AVANI Deluxe-rom

Elegante rom og villaer ved stranden på feriefavoritten Koh Samui, inkludert frokost m.m.

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -43% på hotellets egne priser ?
Opphold på et AVANI Deluxe-rom, inkludert frokost.

Dette tilbudet inkluderer også transport tur-retur Samui International. 

Ved minimum fem netters opphold inngår en middag (ekskl. drikkevarer) per person. Ved minimum syv netters opphold inngår en forhåndsvalgt cocktail per person.

Minimum tre netters opphold kreves.

Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 12.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 25.03.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Avslapping eller full aktivitet på femstjerners spahotell med strandbeliggenhet, restaurant og basseng, inkludert frokost og ekstragoder

Rommene

Deluxe-rommene og Pool-villaene er moderne og elegante med lyse farger og lokalt inspirerte designdetaljer. Deluxe-rommene har en møblert balkong, mens villaene har privat terrasse med basseng og stue. Fra villaene er det kun en kort spasertur til stranden via hotellets hage.

Fasiliteter

- Klimaanlegg
- Trådløst internett
- Flatskjerm-TV med satelittkanaler
- Bluetooth-høyttalere
- Te- og kaffefasiliteter
- Kaffemaskin (Pool-villa)
- Kjøkkenkrok (Pool-villa)
- Stue (Pool-villa)
- Apple TV (Pool-villa)
- Skrivebord
- Minibar
- Safe

Bespisning

Hotellets hovedrestaurant ligger nede ved stranden med en flott utsikt over havet. Her kan du bestille lokale retter basert på friske ingredienser til frokost, lunsj og middag. I kaféen kan du slå deg ned gjennom dagen med småretter, kaffe eller te og friske smoothies. Ikke gå glipp av hotellets bar – en “beverage truck” – hvor du kan kjøpe klassiske drinker og innovative cocktails med inspirasjon fra de tropiske omgivelsene.

Velvære

De inspirerende omgivelsene skaper rammene for et avslappet opphold på Avani+ Samui. Hotellets spa byr på en rekke kroppsbehandlinger og massasjer i tillegg til et moderne treningslokale, utstyrt med kondisjons- og styrketreningsutstyr. Du kan også bli med på timer i blant annet yoga og kampsport eller prøve deg på SUP og kajakk – og hotellet organiserer også volleyball- og fotballkamper samt gåturer. Hotellet leier også ut sykler. Så senk skuldrene og ta helt fri!

Beliggenhet

Avani+ Samui ligger ved stranden på den sørvestlige delen av drømmeøya Koh Samui og har en vakker utsikt over Thailandbukten. Herfra kan du for eksempel besøke severdigheter som Na Muang-fossen, det buddhistiske tempelet Wat Khao Chedi og pagoden Laem Sor. Du kan også seile fra hotellets strand til øya Koh Tean og besøke den tradisjonelle fiskebyen Hua Thanon – mulighetene er mange! Koh Samui lufthavn ligger en times kjøretur unna.
53/5 Moo 4, Phang Ka, Taling Ngam, Koh Samui, Surat Thani 84140, Thailand

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • En avslappende massasje med kokosolje i hotellets fredelige spa
  • Å slappe av under en palme ved en av Koh Samuis vakre strender
  • En utflukt til den autentiske fiskelandsbyen Hua Thanon eller en kajakktur langs mangrovene

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser