Femstjerners luksus på Mauritius

Seasense Boutique Hotel and Spa, Belle Mare, Mauritius

Opphold på nytt drømmehotell med spa og gourmetrestaurant ved paradisstrand, inkludert halvpensjon, massasje og velkomstdrink

Unn deg selv et opphold i verdensklasse på det splitter nye Seasense Boutique Hotel and Spa. Det luksuriøse femstjerners hotellet åpner dørene i september 2018 og byr på en førsteklasses beliggenhet på østsiden av Mauritius, ved en av øyas aller vakreste strender. Hotellet er selve symbolet på eleganse og avslapning, og her er du garantert uforglemmelige opplevelser hver eneste dag.

Våkne opp til idylliske omgivelser med myk sand, svaiende palmer og asurblått hav så langt øyet kan se, og start dagen med en forfriskende dukkert i Det indiske hav eller i hotellets vakre utendørsbasseng. Det finnes en rekke aktiviteter å ta seg til og det vennlige personale hjelper mer enn gjerne med med å arrangere båtutflukter, sykkelutleie og vannsportsaktiviteter som snorkling blant de fargerike korallene. Det finnes også flere golfbaner i nærheten.

For den ultimate feriefølelsen, unn deg selv en avslappende behandling i hotellets elegante spa. Du kan også holde formen ved like i det moderne treningsstudioet. Når det er tid for middag byr hotellets restauranter på deilig gastronomi basert på både lokale og internasjonale smaker som kan nytes sammen med en avkjølende cocktail med utsikt over havet.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser