Ferie med barn

Reis på ferie som passer for hele familien! I denne kategorien har TravelBird samlet alle de beste tilbudene som passer når du skal på ferie med barn.

Tilbud

Velg en avreisedato
0 tilbud
Om voksne gleder seg til familieferie er det ingenting sammenlignet med barns forventninger. Å reise bort er spennende for de minste, spesielt om man har planlagt et opplegg i forkant.

Ferieturen kan være noe barna har gledet seg til i lang tid. Det kan være alt fra bading og iskrem på stranda, til slalåm i full fart. Planlegg turen sammen med barna og legg inn aktiviteter som passer for alle aldre, foreldre som barn. I denne kategorien finner du et variert utvalg av forslag til deres neste destinasjon for ferie med barn, tilpasset ulike preferanser. La deg inspirere! Om du foretrekker en destinasjon og aktiviteter du vet barna liker eller prøver noe nytt er opp til deg. Uansett har dere en familieferie dere sent vil glemme i vente, og som barna vil snakke om i lang tid etterpå.

Det kan være utfordrende å finne en barnevennlig ferie, og ofte enda vanskeligere å planlegge. Om man ikke har noe planlagt kan barn fort kjede seg, men om man er for ambisiøs kan det bli for mye for familiens yngste. Ta det derfor i deres eget tempo og nyt kvalitetstid sammen med familien.

Sol, strand og is

Drømmer du deg bort til fregner på nesa og varm sand mellom tærne? Ta med deg barna til en destinasjon der gradestokken viser langt over 0!

Kun noen få timer unna Norge kan du dra fram shortsen og sommerkjolen du pakket bort i august, og kjenne D-vitaminene lade batteriene dine.

Uavhengig av om du ønsker å tilbringe fridagene dine på en øy eller langs kysten så finner du det du leter etter. Varmere strøk er perfekt når du skal på ferie med barn - bading, flere is enn du kan telle og bygging av sandslott dagen lang; hva mer kan man ønske seg?

Når man har med barn på ferie krever det ofte nøye planlegging for at de ikke skal kjede seg. Men på solfylte steder med tilgang til strender vil mesteparten av planleggingen gjøre seg selv. La barna boltre seg i badeleker og sand, mens mor og far nyter velfortjente late dager på en solseng med en god bok. Stedene tilbyr kulturelle og historiske opplevelser i tillegg, så om late dager kan bli litt for late i lengden er det nok å finne på!

Aktiv ferie

Barn elsker å være i aktivitet, så hva er vel bedre enn å ta dem med på en minnerik tur til dyrehager, fornøyelsesparker eller slalåmbakker?

Det kan være vanskelig å planlegge en ferie som passer for alle i familien. Her har vi samlet flere ulike tilbud for deg som ønsker en aktivitetsferie som passer for store og små!

Å dra på aktivitetsferie blir mer og mer populært - benytt fridagene dine til å oppleve noe nytt og annerledes! Selv om du kan tenke deg å bruke en hel feriedag på å pløye deg gjennom den neste romanen du kjøpte på flyplassen, er det ikke sikkert barna dine er like enige. Barn har lopper i blodet og elsker å være i aktivitet, sommer som vinter. For å spare deg for frustrerende leting etter ferieaktiviteter på utallige nettsider har TravelBird funnet flere varierte tilbud, som gjør ferie med barn til en drøm, slik det skal være!

En aktiv ferie med familien krever ikke nødvendigvis flere timers flyreise. Vårt eget hjemland og söta bror har flotte destinasjoner og spennende aktiviteter året rundt. Om dere heller vil bevege dere utenfor Norden så bugner Europa av kjente fornøyelsesparker og andre artige aktiviteter. Valget er deres - nå har dere noe å diskutere rundt middagsbordet i kveld!

Bytur med familien

Å feriere betyr ikke nødvendigvis å ligge rett ut og sove lenge - ferie betyr å oppleve noe nytt! Ta med deg hele familien til en by dere aldri har besøkt før.

Har dere noen gang besøkt Europas mange berømte byruiner? Eller syklet gatelangs sammen? Storbyferier trenger ikke være stressende med barn. Med et par grep kan byferien gjøres like familievennlig som en hvilken som helst annen familieferie.

Barn er mer utålmodige enn voksne, så bytur med med hele familien krever litt planlegging i forkant. Et godt tips er å ta mange pauser, gjerne med påfyll av mat og væske. Å vandre gatelangs i timesvis tar på, spesielt for de små, og da er det viktig å fylle energi på tanken mellom slagene. En is i sommervarmen eller en kopp varm sjokolade i vinterhalvåret som belønning til slitne barn skader heller ikke.

Det kan være lurt å unngå museumsmaratonet når du er på ferie med barn i storbyen. Prøv heller å finne aktiviteter og severdigheter som er spennende for barna. Hva med byens tivoli? Eller kanskje barna har lært om Colosseum eller Eiffeltårnet? Ingenting er morsommere enn å komme hjem til klassekameratene etter ferien og si at man faktisk har besøkt stedene læreren snakket om for noen uker siden!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret