Feriedrøm på Mauritius

Seapoint Boutique Hotel, Pointe aux Canonniers, Mauritius

Inntil -59% I dag På utvalgte tilbud.

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Harmonisk opphold med paradisstrand og asurblått hav utenfor vinduet, inkludert halvpensjon

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -59% på markedets priser ?
Opphold på et Deluxe-rom, inkludert frokost og middag.

Dette tilbudet inkluderer også en romantisk middag for to, per opphold og en romantisk cocktail ved ankomst per opphold.

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 11.00.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 11.04.2019.

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført. 

Luksuriøst boutiquehotell med spa, strandrestaurant, privat terrasse og imponerende utsikt over Det indiske hav, inkludert halvpensjon

Rommene

På Seapoint Boutique Hotel er du alltid nær naturen, og fra ditt Deluxe-rom har du en storslått utsikt over Det indiske hav gjennom de store vinduene. Rommene er innredet i en harmonisk fargepalett med hvite og blå detaljer og du har din egen møblerte balkong hvor du kan slappe av og nyte de flotte omgivelsene.

Fasiliteter

- Trådløst internett
- Flatskjerm-TV med satellittkanaler
- Minibar
- Klimaanlegg
- Telefon
- Skrivebord
- Kaffe- og tefasiliteter
- Safe
- Hårføner
- Toalettartikler
- Balkong

Bespisning

Den nærliggende restauranten Le Hublot serverer tradisjonelle retter fra Mauritius til en god pris, tilberedt med ferske ingredienser og dagens fangst fra havet. Hotellet har også en strandrestaurant hvor kan du kan nyte lette og sunne måltider med sanden mellom tærne mens solen går ned i havet. Etter en god middag kan du lene deg tilbake på Le Hublot Bar med en tropisk drink i hånden og bare nyte øyeblikket. Det finnes også en strandbar som er perfekt for en forfriskende drink om dagen.

Spa

Seapoint Boutique Hotel tilbyr et fredfylt spa hvor du kan skjemme deg bort med luksuriøse behandlinger. Her kan du blant annet prøve ansiktsmasker spesielt designet for stresset hud eller unne deg en fuktighetsgivende kroppspakke eller en beroligende massasje.

Beliggenhet

Seapoint Boutique Hotel ligger vakkert til langs stranden på den nordlige delen av Mauritius. Her finnes et bredt utvalg av vannsportaktiviteter, blant annet snorkling, parasailing, vindsurfing, dykking og til og med ubåt-turer. Det er også mulighet for ziplining, fallskjermhopping og terrengsykling i området. Hotellet hjelper gjerne med å arrangere dagsturer for å utforske Mauritius vakre natur samt fornøyelsesparker og dyreparker.
Coastal Road, Pointe aux Cannoniers, Mauritius

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Gå ikke glipp av

  • Å våkne til synet av kritthvite paradisstrender og asurblått hav 
  • Å nyte et deilig måltid på den flotte strandrestauranten mens solen går ned i havet 
  • Å veksle mellom late dager ved bassenget og stranden og actionfylte vannsportaktiviteter

Sammenlign med andre sider

Få eksklusive reisetilbud – helt kostnadsfritt

...for å se våre priser og tilgjengelighet

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser