Feriér ved havet i Kroatia

Remisens Premium Grand Hotel Palace, Opatija, Kroatia

Superior-rom med balkong

Superior-rom med balkong

Superior dobbeltrom med balkong og havutsikt

Standard dobbeltrom

Standard dobbeltrom

Opphold på stilig hotell ved havet vest i Kroatia, inkludert frokost og middag

Et opphold på det stilige og overdådige Remisens Hotel Palace Bellevue på Kroatias vestkyst er intet mindre enn noe helt eget. Bygget er et landemerke i den sjarmerende resortbyen Opatija ved havet. Det poserer på Belle Epoque-vis, med elegante balustradebalkonger med utsikt over Adriaterhavets blå vann. Dets klassiske nybarokkstil har blitt bevart, men har nå også kjærkomne oppdateringer som et splitter nytt velværesenter med oppvarmet, innendørs saltvannsbasseng og boblebad.

På baksiden av hotellet finner du skogkledde åser, og på forsiden roper det skjermede Adriaterhavet på deg, så både fotvandrere og badende vil være i den syvende himmel. En nærende frokost og deilig middag vil tilfredsstille selv de mest aktive gjester. Med de utsøkte rommene på toppen, er vi sikre på at hyllestene av Remisens Hotel Palace Bellevue snart vil komme rennende inn. Du finner massevis å gjøre her i de varme månedene også, med et daglig animasjonsprogram og konserter med levende musikk hvor du kan danse på terrassen.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser