Fine dager på fjellet i Sverige

Tott Hotell Åre, Åre, Sverige

Thyras dobbeltrom

Thyras dobbeltrom

Thyras dobbeltrom

Thyras dobbeltrom

Thyras dobbeltrom

Thyras dobbeltrom

Klassisk høyfjellshotell i Sverige – med spa og friluftsaktiviteter, inkludert frokost

Midt i skiløypa og kun en kort spasertur fra sentrum av Sveriges største skidestinasjon finner du det koselige Tott Hotell Åre – et perfekt sted for alpin- så vel som langrennfans. Hotellet har egen gangbro til skiheisene, slik at du har hele Åres skisystem ved dine føtter, alt fra nybegynnerløyper til mer avanserte bakker.

Ditt dobbeltrom er innredet i en klassisk skandinavisk stil og du sover godt i den store dobbeltsengen utstyrt med eksklusivt og ekstra mykt sengetøy fra Mille Notti. På det romslige badet finner du en badekåpe og tøfler – det perfekte antrekket for en ettermiddag i hotellets flotte spa.

Start dagen med en rikholdig frokostbuffet og en kopp varm kaffe i restauranten hvor du har en fantastisk panoramautsikt over Åre by, fjellene og Åresjön. Etter en lang og fartsfylt dag i skibakken kan du vende tilbake til hotellet og pleie trette muskler i badstuen eller boblebadet, eller slappe av med en velgjørende massasje. Avslutt kvelden i hotellets koselige restaurant, Thyras Matsal, hvor en middag i Jämtlands ånd venter.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser