Nyt livet i København

First Hotel Mayfair, København, Danmark

Standardrom

Standardrom

Koselig og moderne boutiquehotell i hjertet av København – inkludert frokost

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -24% på markedets priser ?
Offentlig parkering er tilgjengelig i nærheten mot et gebyr.

Kjæledyr kan ikke medbringes til hotellet.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på hotellets nettside, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 14.02.2020

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Stilig boutiquehotell få meter fra hovedbanegården i København, inkludert frokost

  • Britisk flair: Det stilige boutiquehotellet holder til i en bygning som dateres tilbake til starten av 1900-tallet, men hotellet gikk gjennom en stor renovering i 2016 som sørger for at du blir møtt av lekkert design, moderne fasiliteter og bekvemmelig interiør. 

  • Nydelig frokost: Dagen starter med en næringsrik og lekker frokostbuffet i frokostrestauranten. Buffeten er nøye utvalgt og har et økologisk fokus. I helgene kan du sove litt ekstra lenge, for da varer frokostmaten helt fram til klokken 11.00. 

  • Føl deg som de lokale: Hotellet tilbyr sykkelleie så her har du muligheten til å oppleve København på to hjul. Hopp opp på setet og bestem selv tempoet og målet ditt – skal du til Sydhavnen, Kalvebod Fællend eller kanskje Kastellet? 

Fasiliteter

- Restaurant
- Bar
- Sykkelleie
- Treningsrom
- Trådløst internett

Slik kommer du deg hit: 


First Hotel Mayfair ligger omtrent fem minutter fra hovedstasjonen i København. Herfra har du mulighet til å ta tog, S-toget og busser. T-banestoppet ditt heter Vesterport Station og ligger seks minutters gange fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger omtrent 25 minutter unna i bil. Merk også at den nye M3 City Ring T-banelinjen utvider rekkevidden til undergrunnen betydelig, og består av 17 nye stasjoner, og knytter de tre nabolagene (Vesterbro, Nørrebro og Østerbro) med sentralstasjonen og Rådhusplassen.

Greit å vite

Det er mulig å parkere i APCOA Parking på Vesterbrogade, som ligger få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr rabatt på parkering i P-huset – husk å henvende deg i resepsjonen før du setter fra deg bilen. 
Helgolandsgade 3, 1653 København V, Danmark

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser