Bo i hjertet av København

First Hotel Twentyseven, København, Danmark

Standard dobbeltrom

Standard dobbeltrom

Deluxe dobbeltrom

Deluxe dobbeltrom

Deluxe dobbeltrom

Deluxe dobbeltrom

Bo få skritt fra attraksjoner, shopping og fornøyelser i København – inkludert frokost

For å se våre eksklusive priser, bli medlem kostnadsfritt nå
Inntil -33% på markedets priser ?
Parkering er tilgjengelig mot et gebyr.

Kjæledyr kan medbringes mot et tilleggsgebyr. Vennligst kontakt hotellet før ankomst for nærmere avtale.

Rabatten

Vår rabatt for din valgte romkategori med alle inkluderinger er basert på prissammenligninger gjort på leverandørens nettside eller på markedets sammenlignbare priser, og er den høyeste mulige rabatten i angitt kampanjeperiode. Priser og tilgjengelighet ble kontrollert 03.02.2020

Tilbudet er ikke refunderbart, og datoendringer er dessverre ikke mulig etter at bookingen er fullført.

Opphold på et trendy hotell i hjertet av København, kun få skritt fra attraksjoner, shopping og fornøyelser, inkludert frokost

  • 100 års historie i hjertet av København: Huset på Løngangsstræde 27 har mer enn 100 års historie og tilbyr derfor en koselig, historisk atmosfære. Enten dagen din er på forretningsmøter, kanalturer eller en familietur i Tivoli, er First Hotel Twentyseven klar til å ønske deg velkommen "hjem" i et avslappende miljø der du kan kaste skoene, lene deg tilbake og komme deg på utstyret.

  • En fin start på dagen: Start dagen med en frokostbuffé i hotellets innbydende, nyrenoverte frokostrom, som blant annet serverer økologisk fairtrade-kaffe og en rekke deilige matvarer. Bare de beste ingrediensene finner veien til bordet, og det er et utvalg av både varme og kalde retter.

  • Koselige stunder i hotellets lobby og uteplass: Planlegg dagens program eller ta en forfriskning! Når været tillater det, kan du kjøpe en drink (for eksempel en øl eller et glass vin) i lobbyens lille butikk og ta plass på den koselige gårdsplassen.


Fasiliteter:

- Frokostrom
- Salong
- Lobbybutikk
- Felles uteplass
- Sykkelutleie

Slik kommer du deg hit

Hotellet ligger bare 10-minutters gange fra sentralbanestasjonen, og derfra tar det en liten halvtime til Kastrup Lufthavn. Du kan også komme deg raskt rundt i byen fra den nyåpnede metrostasjonen på Rådhusplassen.
Løngangstræde 27 1468 København, Danmark

Vi leter etter flyreiser hos alle store- og lavprisselskaper for å tilby deg et komplett utvalg av flyselskaper, avreiseflyplasser og flytider.

Du kan velge å legge til flyreise når du booker dette hotellet. Du må først velge dato i kalenderen, og så velge "Hotell + Fly".

På neste side kan du velge avreiseflyplass, tid, selskap og pris.

Når du booker et hotell og fly, er du økonomisk beskyttet av ATOL.

Om du trenger hjelp med å booke denne reisen eller har spørsmål om en eksisterende booking, kan du ringe vår kundeservice på (0046) 0850598803 (mandag–søndag: 9.00 - 18.00)

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser