Flott stemning i Sveriges hovedstad

Best Western Hotel Karlaplan, Stockholm, Sverige

Standardrom

Standardrom

Superior-rom

Superior-rom

Opphold på koselig hotell i Östermalm i Stockholm, inkludert frokostbuffet

Best Western Hotel Karlaplan er et koselig boutiquehotell i eksklusive Östermalm i Stockholm. Her bor du på et koselig rom med persiske tepper, sengegavler i lær og mørke tremøbler. Legg hodet på puten i den komfortable sengen fra enten Kungsängen eller Jensen, hvor du sover søtt til det nærmer seg frokost.

Hotellet er omgitt av eksklusive boliger, og ligger nært fra nydelige steder som Djurgården og attraksjoner som Gröna Lund og Skansen. Spaser nede langs vannet ved nydelige Strandvägen og bruk ettermiddagen på å besøke nærliggende severdigheter som Liljevalchs kunsthall, ABBA-museet og Vasamuseet. Finn kveldens antrekk i en av områdets vintagebutikker før du avslutter kvelden på Dramaten eller Stureplan.


Greit å vite

Hotellet serverer ikke alkohol. 

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser