Fred og ro kun for voksne

Sentido Tucan - Adults Only, Cala d’Or, Spania

Kun for voksne Kun for voksne

Koble av på et hotell kun for voksne gjester

Standard Partial Sea View-rom

Standard Pool View -rom

Standard Partial Sea View-rom

Standard Pool View-rom

Moderne hotell kun for voksne med flott utsikt over den vakre Cala d'Or-bukten, inkludert all-inclusive

Sentido Tucan ligger i den pittoreske Cala d’Or-bukten, omtrent en times kjøretur fra Palma de Mallorca. Feriestedet er veldig vakkert med svært få høye bygninger og har vist seg å være et populært turistmål. Hotellet er kun for voksne og passer perfekt for par som ønsker total avslapning, men likevel vil være nær både restauranter og barer.

Det moderne hotellet byr på utsikt over Cala Gran-stranden som bare ligger noen få minutters gange unna hotellet – her er sanden hvit og myk og skaper samtidig en fantastisk kontrast til det klare blå havet. Hvorfor ikke bli med på en pittoresk båttur hvor du kan utforske øyas mange gjemte kystperler?

Hvis du foretrekker å slappe av med en god bok og en cocktail, kan hotellets store solterrasse og utendørsbasseng være et godt valg – her trenger du ikke tenke på å stå tidlig opp, bassengbaren serverer nemlig også en sen frokost. Om kvelden kan du nyte en deilig middag på hotellet etterfulgt av live-underholdning og musikk.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser