Vi bruker informasjonskapsler

TravelBird-nettstedet bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre korrekt funksjon av nettstedet, og for å gi deg den beste brukeropplevelsen samt tilpassing av annonser og tilbud.

Mer informasjon

TravelBird bruker funksjonelle informasjonskapsler og analytiske informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. TravelBird og tredjeparter bruker også informasjonskapsler for sporing for å skreddersy annonser og/eller tilbud på nettstedet og i nyhetsbrevet (hvis du abonnerer på det) etter dine personlige preferanser. Sosiale medienettverk bruker også informasjonskapsler for sporing. Ved hjelp av disse informasjonskapslene for sporing kan internettaktiviteten din på og utenfor våre nettsider overvåkes. Ved å klikke på «godta», eller ved å fortsette å bruke nettsidene våre, samtykker du i dette. Hvis du vil vite mer om TravelBirds bruk av informasjonskapsler og/eller personlige data, kan du lese våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler.

TravelBird-nettstedet bruker informasjonskapsler og lignende teknologi. TravelBird bruker funksjonelle informasjonskapsler og analytiske informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. TravelBird og tredjeparter bruker også informasjonskapsler for sporing for å skreddersy annonser og/eller tilbud på nettstedet og i nyhetsbrevet (hvis du abonnerer på det) etter dine personlige preferanser. Sosiale medienettverk bruker også informasjonskapsler for sporing. Ved hjelp av disse informasjonskapslene for sporing kan internettaktiviteten din på og utenfor våre nettsider overvåkes. Ved å klikke på «godta», eller ved å fortsette å bruke nettsidene våre, samtykker du i dette. Hvis du vil vite mer om TravelBirds bruk av informasjonskapsler og/eller personlige data, kan du lese våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler.

Godta
ic_check_circle_black_24px copy 10
tilbud

Tjen gratis kreditt

Inviter venner og få 250 kr

Har du venner som ikke kjenner TravelBird ennå? La dem vite hvem vi er, og tilby dem en god første reiseopplevelse. Når de bestiller for første gang, får de en rabatt.

For hver venn som bestiller, gir vi deg også 250 kr rabatt på din neste reise!

Hvordan fungerer det

  • Del koden med venner

  • Dine venner bestiller en reise med din kode

  • Du mottar en voucher på 250 kr

Regler

  • Du har kun lov til å dele koden med venner som har gitt deg lov til å gjøre dette.
  • Dine venner kan kun bruke rabatt på kjøp over 800 kr.
  • Dine venner kan ikke bruke koden hvis de har bestilt med TravelBird tidligere.
  • Kun 1 kupong kan brukes per bestilling. Dette gjelder både for dine venner og dine egne verdikoder.
  • Kupongkoder kan ikke brukes i kombinasjon med billetter

Vil du vite mer? Ta en titt på vår vilkår og betingelser.
Ved å delta i dette programmet, er du enig med våres vilkår og betingelser