Sjarmerende opphold utenfor København

Gentofte Hotel, Gentofte, Danmark

Superior-rom

Restaurant Jordnær

Restaurant Jordnær

Rolig og sjarmerende opphold like utenfor København, inkludert frokost, parkering og en flaske cava

Gentofte Hotel ble grunnlagt for nesten 350 år siden og har bevart den spesielle, originale atmosfæren samtidig som det er moderne takket være hotellets totalrenovering i 2008 – du får med andre ord det beste av begge verdener.

Hotellet ligger like utenfor København, perfekt for deg som foretrekker å bo litt roligere samtidig som du har nærhet til alt. I området finner du blant annet vakre severdigheter som Gentoftesjøen og Gentofte kirke.

Sørg også for å besøke temaparken Dyrehavsbakken og den vakre slottsparken med rosetrær rundt Bernstorff slott. For golfspillere ligger København golfklubb – Danmarks eldste – ti kilometer unna.

Greit å vite

Hotellets Michelin-restaurant, Jordnær, er meget populær for tiden og det er derfor ikke mulig å reservere bord. Men det er ikke langt til Københavns spennende spisesteder.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser