Storslått luksus i Wien

Grand Hotel Wien, Wien, Østerrike

Superior-rom

Deluxe dobbeltrom

Staselig opphold på et historisk femstjerners hotell med Michelin-belønnet mat, et luksuriøst spa og en takterrasse med panoramautsikt

Nyt glitrende wiensk glamour på Grand Hotel Wien, som er medlem av hotellgruppen Leading Hotels of the World, og som oser av gammeldags eleganse og luksuriøs Belle Époque-stil. Her vil du følge i fotsporene til mange legendariske gjester, blant annet byens berømte sønn Johann Strauss. Hotellet er fortsatt like storslått som for 150 år siden, og dette er uten tvil et av de vakreste hotellene i Wien.

Den anerkjente arkitekten Carl Tietz står bak den vakkert bevarte fasaden, og når du trer innenfor hotellets dører blir du møtt av en perfekt blanding av originale detaljer fra 1800-tallet og trendy teknologisk utstyr. Lobbyen vil garantert gjøre et stort inntrykk på deg, med sitt historiske gulv som er flisbelagt i marmor, sine staselige lysekroner og sin praktfulle trappeavsats.

Som om dette ikke var nok, kan du besøke hele fem førsteklasses restauranter, deriblant den Michelin-belønte Le Ciel i syvende etasje, som kan skilte med en herlig takterrasse som gir deg panoramautsikt over byen. Unn deg femstjerners velvære i det elegante spaet, eller bare slapp av og kos deg på det overdådige rommet ditt, som har historiske møbler og vegger dekket i silke. Det sier seg selv at Grand Hotel Wien hadde alt som skal til for å bli tildelt en TripAdvisor Traveller’s Choice Award.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser