Historisk hotell i San Francisco

King George Hotel, San Francisco, USA

Bo sentralt ved San Franciscos populære Union Square på et nyrenovert, historisk boutiquehotell

Liker du at hotellet ditt har litt historie? King George Hotel har tilfredsstilt kresne besøkere av San Francisco siden det faktisk satt en kong George på den britiske tronen, tilbake i 1915, da det åpnet til Panama-Pacific International Exposition. I dag kan du fortsatt beundre dets distinkte ytre, malt i skarlagen og skoggrønt, og elegante fellesområder. Innlosjeringen har blitt forbedret med moderne bekvemmeligheter, som KEYPR servicebrett, men oppviser klassisk, europeisk-inspirert innredning.

Noe annet som ikke har forandret seg stort er beliggenheten – i sentrum skjer det fortsatt like mye, og du befinner deg midt i det hele. Nøyaktig ett kvartal unna ligger Union Square, med et avsindig shoppingutvalg, for ikke å snakke om transportforbindelser til Nob Hill, Fisherman’s Wharf og enda lengre vekk. Hver kveld kan du runde av sightseeingen på hotellet med å nippe til et glass Cabernet. Eller hyll en annen britisk legende med en hors d’oeuvre og et parti sjakk på Winston’s Bar & Lounge.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser