Luksus av høyeste kvalitet på Mallorca

Hospes Maricel & Spa, Mallorca, Spania

Natura Dreamer's-rom

Natura Dreamer's-rom

Deluxe Sea View-rom

Deluxe Sea View-rom

Deluxe Sea View-rom

Deluxe Sea View-rom

Stilig og luksuriøst femstjerners hotell 10 minutter fra Palma med utsikt, store rom og et førsteklasses spa

Det femstjerners Hotel Hospes Maricels kombinasjon av et herskapshus fra 1600-tallet og et øko-anneks skaper en skikkelig wow-faktor. Her i strandkanten bare ti minutter fra Palma møtes de spesielle Marjades-terrassene i landskapet og middelhavsinspirerte, geometriske buer for å skape et gjennomført stilfullt resultat.

Dette er luksus av høyeste kvalitet. Hvor ellers kunne du nyte en sol-lounge i en stemningsfull, naturlig grotte, med sjø som slår mot tærne? Eller koble av i et zen-basseng på den private terrassen i et vakkert rom med bare natursteinsvegger? I tillegg har du det herlige Bodyna Spa, et utrolig infinity-basseng ved sjøens bredd og førsteklasses sjømat fra Mallorca på Maricel Restaurant. Alt i alt en drømmepakke.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser