Sov søtt i Paris

Hotel Balmoral Champs Elysees Paris, Paris, Frankrike

Classic-rom

Prestige-rom

Prestige-rom

Prestige-rom

Opphold på firestjerners hotell rett rundt hjørnet fra den ikoniske boulevarden Champs-Elysées, inkludert frokost

Selv om Paris muligens har klippet “kjærlighetslåsene” for litt siden, vil kjærlighet og shopping fremdeles være noe av det denne byen kan best. Nettopp derfor la vi merke til Hotel Balmoral da vi så hotellets beliggenhet. Det ligger i en fredelig gate i skyggen av Arc de Triumph, og er dermed det perfekte stedet å gjemme unna shoppingbagene etter en lang dag med å utforske designerboutiquene i området.

I ekte pariserstil står eleganse øverst på listen her også. Interiørdesignere og kjente, franske kunstnere får vist frem hva de kan i de stilige gjesterommene og den lekre marmorlobbyen som begge har en elegant atmosfære. Kjøkkenet står også parat til å sørge for at du alltid har alt du trenger av te, kaffe, søte bakverk og øl før du tar turen ut i shoppinggatene igjen.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser