Luksuriøst hotell ved havet

Hôtel Barrière Le Gray d’Albion, Cannes, Frankrike

Deluxe-rom med byutsikt og terrasse

Deluxe-rom med byutsikt og terrasse

Opphold på firestjerners hotell i hjertet av elegante Cannes – inkludert frokost

Hôtel Barrière Le Gray d'Albion er et luksuriøst firestjerners hotell, som holder til rett ved havet i hjertet av Cannes. Hotellet ligger bare noen få minutter fra den berømte strandgaten Promenade de la Croisette, og du har utsikt over de vakre Lerins-øyene. Du kunne rett og slett ikke drømt om en bedre beliggenhet, spesielt om du ønsker å dra på oppdagelsesferd i denne elegante byen. Her kan du enkelt tilbringe dagene med å spasere langs promenaden og de eventyrlige gatene i solskinnet.

I tillegg til en magisk beliggenhet ved Middelhavet og en utsøkt restaurant på hotellet, nyter du godt av å ha direkte tilgang til et luksuriøst kjøpesenter og kort vei til de utallige designerbutikkene som byen er kjent for. Gå ikke glipp av å dra på utflukt til Picasso-museet, som ligger kun 11 kilometer unna. Her kommer du garantert til å føle deg like glamorøs som filmstjernene som besøker festivalen i Cannes hvert år.

Greit å vite

Hôtel Barrière Le Gray d'Albion har en privat strand kun for hotellets gjester. Merk imidlertid at hotellet arrangerer private begivenheter på stranden ved spesielle anledninger, og gjester har ikke tilgang til stranden på disse tidspunktene.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser