Sentralt og sjarmerende i Paris

Hotel Les Jardins du Luxembourg, Paris, Frankrike

Classic-rom med utsikt over gaten

Classic-rom med utsikt over gaten

Sjarmerende opphold i historisk bygning sentralt i Paris, inkludert frokost og en flaske vin

Paris er byenes by, drømmernes drøm og et rent kjærlighetsbrev til kjærligheten – og med severdigheter som Eiffeltårnet, Sacré Cœur og Notre Dame er det ikke rart at byen dominerer bucket-listene verden over. Om det så er romantikk, eventyr, kultur eller historiske opplevelser du reiser med i blikket, har den franske hovedstaden ustoppelige mengder forslag til hvordan du kan få tiden til å gå.

Utfordringen er imidlertid heller å få tid til alt du vil. Byens mangfoldige byliv og mengder med attraksjoner og severdigheter sikrer muligheter for travle dager med fullt kjør fra morgen til kveld, hvis det er slik du foretrekker byferien.

Uansett hvor travelt du får det, er det deilig å komme hjem til en rolig og avslappende base sentralt i byen. Sjekk inn på Les Jardins du Luxembourg, et sentralt beliggende hotell i 5. arrondissement, med kort vei til det berømte La Sorbonne-universitetet, Panthéon, Le Jardin du Luxembourg og Latinerkvarterets mangfold av bokhandlere, sjarmerende kaféer og imponerende byggverk. Det fargerike og sjarmerende hotellet sikrer et komfortabelt opphold fra start til slutt – fra en fin, fransk frokost på morgenen til kveldens siste cocktail i hotellets fargesterke lounge.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser