Flott hotell med eget kunstgalleri

Hotel Marceau Bastille, Paris, Frankrike

Superior-rom

Superior-rom

Et stilig opphold i det flotte Bastille-området Paris, inkludert frokost

Like ved den historiske Bastille-plassen ligger det firestjerners Hôtel Marceau Bastille med sitt eget kunstgalleri, som også har satt preg på hotellets interiør. Hotellet har 55 rom og en innredning som både er fargerik, urban og miljøbevisst, så her er det ingen tvil om at du befinner deg i det trendy og pulserende Bastille-distriktet.

Hotellet er et ideelt utgangspunkt for å utforske Paris. Jardin des Plantes (den botaniske hagen) og det middelalderske Marais-distriktet ligger bare ti minutters gangvei unna. Byens aller fremste severdigheter, som Louvre, Sacré-Cœur og Eiffeltårnet ligger bare en buss- eller T-banetur unna.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser