Stilfullt boutiquehotell i Paris

Hotel Monsieur, Paris, Frankrike

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Stilig opphold på elegant og intimt boutiquehotell i romantiske Paris, inkludert frokost og flere ekstragoder

Hotel Monsieur ligger behagelig til i Paris’ 8. arrondissement, kun 900 meter fra Opéra Garnie. Alle rommene og suitene har sitt eget tema og er unikt designet med interessante detaljer. Her har du moderne fasiliteter som trådløst internett, flatskjerm-TV og eget bad med badekar eller dusj. Hver morgen serveres en stor og variert frokostbuffet i første etasje med alt hjertet begjærer av varme og kalde retter, og det finnes også en rekke allergivennlige frokostprodukter. Hotellet har eget spa og et lite treningsstudio.

Paris er alltid verdt et besøk uansett årstid. På Hotel Monsieur bor du like i nærheten av flere av byens beste attraksjoner. Du er for eksempel en knapp kilometer unna den kjente handlegaten Champs-Elysées og mindre enn to kilometer unna Jardin des Tuileries og Louvre. I nærområdet finnes også mange teatre, museer og koselige kafeer. Hotellets beliggenhet er også perfekt når du skal ut å spise middag – du finner alt fra gjestfrie nabolagsbistroer til Michelin-restauranter rett rundt hjørnet. Du vil også raskt oppdage de mange gode shoppingmulighetene, for det er elegante små butikker overalt, samt store motebutikker med verdensberømte designermerker som Rolex, Cartier, Chanel og Louis Vuitton.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser