Eksklusivt opphold i Cannes

Hotel Montaigne and Spa, Cannes, Frankrike

Superior-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Juniorsuite

Juniorsuite

Juniorsuite

Juniorsuite

Juniorsuite

Et elegant hotell i hjertet av eksklusive Cannes, inkludert frokost, prosecco og adgang til spa

Det firestjerners Hotel Montaigne & Spa har en sentral beliggenhet i Cannes – kun fem minutters gangvei fra La Croisette. Hver morgen starter dagen med en stor frokostbuffet, slik at du har nok energi til å gå ut og oppleve alt Cannes har å by på. Hotellet har også en elegant a la carte-restaurant, hvor du kan nyte både internasjonal og fransk mat. Du kan også besøke det 250 kvadratmeter store spaet, som blant annet rommer et svømmebasseng, jacuzzi og badstue. Det er også mulig å booke massasjer og andre skjønnhetsbehandlinger.

Cannes er kanskje mest kjent for sin årlige filmfestival rundt Palais des Festivals (som kun ligger 500 meter fra hotellet – kanskje får du øye på en kjendis?), men det finnes utallige tilbud i denne glamorøse byen. Du kan blant annet slappe av på de vakre sandstrendene, shoppe i de eksklusive handlegatene, besøke gode restauranter eller spasere rundt i den koselige gamlebyen.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser