Femstjerners ferieperle i Split

Hotel Park, Split, Kroatia

Superior-rom med byutsikt

Superior-rom

Et idyllisk opphold på et femstjerners hotell i billedskjønne Split, inkludert frokost og én middag - ledige datoer for nyttårsfeiringen!

Hotel Park Split ble nyrenovert i 2015 og kan by på et utsøkt opphold rett ved den berømte Bacvice-stranden i billedskjønne Kroatia. Det moderne hotellet ligger bare ti minutters gange fra byens sentrum, hvor Diocletians palass, som er på UNESCOs verdensarvsliste, ligger. Du bor også nært mange andre lokale severdigheter som de vakre Plitvice-sjøene, og hotellet har en overflod av luksuriøse fasiliteter, som alle er designet med henblikk på å gi deg et avslappende opphold.

Fra de elegante rommene til det utendørs bassenget og det utsøkte velværesenteret, inkludert massasjesenger, en badstue og det berømte ‘saltrommet’ fornemmer du Hotel Park Splits nye ansikt. Her er også en restaurant samt Imperial bar, hvor du kan høre levende pianomusikk mens solen går ned over Middelhavet, og i tillegg kan du nyte den store, utendørs terrassen, Priscilla fitnessenter samt en vinterhage.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser