En liten juvel i sentrum av Paris

Hotel Relais Saint Sulpice, Paris, Frankrike

Classic-rom

Classic-rom

Superior-rom

Superior-rom

Superior-rom

Superior-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Deluxe-rom

Elegant, firestjerners boutiquehotell i Paris, inkludert frokost og muligheter for elvecruise, samt en flaske vin for opphold på Valentinsdagen!

Enkelte vil hevde at Paris er Europas hovedstad. Her kan du gå i fotsporene til kunstnere, forfattere, prinser og keisere. Byens evige sjarm har inspirert gjester i århundrer, og tilbyr den samme magiske stemningen til dagens besøkende.

Hotellet ligger i Paris’ historiske sentrum, og huser flere severdigheter. Blant dem er for eksempel Luxembourg-hagene, Beaux Arts-skolen, og Saint Sulpice-kirken, som har gitt navn til hotellet.

Le Relais Saint Sulpice er en manifestasjon av Paris. Hotellet er eklektisk dekorert med interiør inspirert av Beaux Arts, Art Nouveau og Art Deco, stiler som alle har satt sitt preg på byen. Hotellet ligger avlukket til i en bygning fra 1700-tallet, i et bygg som kan minne mer om et herskapshus enn en bygård. I det store og hele skal det godt gjøres å bo mer parisisk i Paris enn hos Le Relais Saint Sulpice.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser