Femstjerners luksus i Praha

Hotel Savoy, Praha, Tsjekkia

Imperial-rom

Imperial-rom

Imperial-rom

Standardrom

Standardrom

Femstjerners hotell med sentral beliggenhet, luksuriøse rom og service i verdensklasse

Begynner om 2dager 4timer 24min

Opphold på elegant hotell i hjertet av historiske Praha i nærheten av en rekke severdigheter, inkludert frokost og andre ekstragoder

Det femstjernede Hotel Savoy ligger i en historisk bygning i et av Prahas mest eksklusive nabolag – her bor du i luksuriøse omgivelser og bare en kort spasertur unna slottet og den vakre slottsparken, samt St. Vitus-katedralen og Czernin-palasset med sine hager.

Praha er en mangfoldig metropol som har masse å by på fra konserter og musikalske forestillinger til kulturelle utstillinger, arkitektur, gastronomi og mote – hvorfor ikke ta turen til den berømte shoppinggaten Pařížská med sine designbutikker eller besøk Mellom-Europas største lekebutikk?

Etter en spennende dag med sightseeing kan du slappe av i velværeavdelingen hvor du har tilgang til blant annet badstue og boblebad, du kan også bestille massasje om du skulle ønske det. For å få en fin avslutning på kvelden kan du nyte en deilig middag full av delikatesser i hotellets restaurant Hradčany.

Kan ikke forplikte deg til en booking akkurat nå?

Forhåndsreserver en dato for bare kr 250 mens du bestemmer deg.

  • Betal kr 250 for å forhåndsreservere en dato helt frem til tilbudet utløper.
  • Dersom du velger å fullføre bookingen, inngår dette som en del av kjøpssummen, og hvis ikke, blir det kreditert din Secret Escapes-konto.

Viktig: Dette er ikke en delbetaling for en fullført, bekreftet eller garantert booking. Ved å forhåndsreservere forhindrer du andre medlemmer fra å booke din ønskede dato mens du fortsatt har tid til å tenke deg om. Secret Escapes er ikke ansvarlig for eventuelle påløpte kostnader dersom datoen likevel blir utilgjengelig og en forhåndsreservasjon kanselleres.

For flere detaljer, se vår FAQ-side og våre vilkår og betingelser