1 tilbud

Hotell Fuengirola

Ta deg en velfortjent ferie, og book hotell Fuengirola med TravelBird! Her kan du kose deg langs stranden, klatre i fjell og dra på badeland.
Se mer:
Valgte filtere:
1 tilbud
Filtre Tilbakestill

På den spanske solkysten Costa del Sol, i det sørlige Spania, finner man den herlige byen Fuengirola.

Dette er den viktigste turistdestinasjonen på denne kysten, og har mer enn 8 kilometer med strender, men også severdigheter som et mauriske fort som har stått der helt fra middelalderen. Det er også et ekstremt varmt og godt klima, hvor den årlige gjennomsnittstemperaturen er på rundt 18 grader. Det ligger såpass langt sør i Spania, så derfor er det ikke altfor langt hvis man vil ta seg en Marokko reise. Booker du hotell Fuengirola kan det loves at du vil få gode muligheter til avslapning, rekreasjon og supert strandliv. Ikke nok med det så er det flere flotte småbyer, historiske monumenter, et ekstremt rikt kulturliv, og også en helt fantastisk flott natur, men det er også en rekke av forskjellige nasjonalparker og naturreservater. Hvis du ønsker å være litt mer aktiv er det også flere aktiviteter som du kan ta deg til, som vandreturer i fjellet, sykling, klatring, rafting og også andre utendørsaktiviteter. Ikke nok med det er det i tillegg flere shoppingmuligheter, men også gode kulinariske muligheter. Dette er en ferie som passer perfekt for din sommerferie. Fuengirola er en by som har historiske røtter, som innebærer både arabere og romere, og har hva man kaller et yrende liv til alle døgnets tider. Det at det også har blitt en svært populær destinasjon for mange turister har gjort at det har kommet enda flere butikker, frisørsalonger, restauranter, kafeer, og det nå veldig kjente lørdagsmarkedet.

Hvis du ønsker en ferie som kan by på noe for alle aldre, bør dette bli din neste feriedestinasjon.

Kulturskatter, fornøyelsesparker, turer i fjellet, eller en tur på stranden for de som bare vil bade og få de ekstra D-vitaminene.

Denne spanske perlen er virkelig en herlig feriedestinasjon. Selve byen har et flott torg, nydelige promenader og parker, og veldig mange restauranter som serverer det meste av lokale spesialiteter. En av attraksjonene du virkelig bør få med deg er slottet Castillo Sohail, som er et veldig kjent landemerke, og kan dateres helt tilbake til maurernes tid. Etter hva som var maurernes okkupasjon, ble makten over slottet tatt tilbake av de kristne, og man kunne igjen kalle de byens festning. Slottet har vært gjennom flere epoker, og var lenge forlatt i ruiner, til de startet restaurering av det igjen i 1989. Ikke nok med at slottet har vært hva man kan kalle et samlingspunkt for byens historie, men om sommeren så arrangeres det flere festivaler og friluftskonserter, og det spilles også et svært populært teater her. Videre er også Castillo de Colomares et slott man bør besøke, som ser ut som en festning eller palass fra renessansen. Dette slottet ble bygget for å hedre og minnes Christopher Columbus sin oppdagelse av Amerika. Bygningen er flott dekorert, og man kan se symbolske figurer som skal da representere Columbus sin oppdagelse, men også våpenskjoldene til de katolske monarkene og adelsemennene som var med på ekspedisjonen. Man bør også få med seg den flotte kirken som står med sin prakt midt i byen, noe man ikke kan la være å se hvis man booker hotell Fuengirola. Denne ligger sentralt på hovedtorget Plaza de la Constitucón, og markerer selve sentrumet av byen. Dette er en ekstremt vakker bygning, og har et utsmykket interiør, men også en veldig interessant barokkfasade. Det er også daglige messer, og kirken blir brukt i alt fra bryllup, dåp, til minnegudstjenester, men også mange religiøse festivaler. Kirken har et klokketårn som spiller flere ganger om dagen, som da gir en slags majestetisk stemning over byen. Det er også veldig nærme hvis du ønsker å dra på en Mallorca ferie. Man bør videre ta en tur innom Museo de Historia, som er et historisk museum som ligger midt i Fuengirola. Her finner du gjenstander fra tidligere sivilisasjoner, og siden turisme har vært en stor del av byens historien til byen, har de også laget en hel seksjon til dette.

Booker du hotell Fuengirola kan du oppleve den lengste strandpromenaden i Spania. Og denne promenaden er perfekt for lange joggeturer, nyte vakre solnedganger, eller bare kose seg med nære og kjære. Den er også omringet av tropiske palmer og blomster, og det er flere benker hvor man kan sette seg ned og nyte det yrende livet rundt. I denne byen finner du hele syv hovedstrender, som er Carvajal, Torreblanca, Las Gaviotas, Los Boliches, San Francisco, Santa Amalia og El Ejido. Det som er så flott med disse strendene er at man både kan legge seg ned og slappe av, samtidig som man nyter solen og kjøler seg ned i vannet. Det er i tillegg mulig å underholde seg selv med vannsportsaktiviteter, treningsarealer, sykkelstier, sandskulpturer, eller ta seg en shoppingrunde i alle de små butikkene rundt omkring.

Aktiviteter for både store og små.

Ønsker man å utfordre adrenalinet eller holde seg i bevegelse er dette stedet for deg.

Først og fremst har de en oppblåsbar, flytende badepark med navnet Costa Water Park. Denne vannparken ligger omtrent 70 meter fra land, og er derfor for folk som føler seg trygge i vannet. Dette er en badepark hvor man har en bane man kan løpe på, klatre, kravle og skli rundt på. Videre har man også vannparken Parque Acuatico, som har aktiviteter som bølgebasseng, lekeplass, innsjøbasseng, jacuzzi, og sitt helt eget minigolfområde. Du kan også finne klatrevegger, bar, restauranter hvor du kan betjene deg selv, gavebutikker og en scene for konserter. I tillegg kan man finne andre badeland som Auqaparken Internacional og Selwo Marina. Det som er annerledes med Swlo Marina er at de tilbyr et spennende eventyr med pattedyr og fugler fra Sør-Amerika. Så det kan hende at du blir såpass fascinert at du vil bestille deg en reise i Sør-Amerika for din neste tur. Hvis du er av typen som vil kjenne litt adrenalin i blodet er det ikke en lang reise ut av byen hvor du kan kjøre Go-Kart. Her kan du kjøre på ulike baner, og skryte av det på snapchat etterpå. Tivoli World er også stedet for deg som vil finne på noe ekstra gøy med familie eller venner. Dette er en park som inneholder alt fra tropiske hager, vakre torg, lysende fontener, store områder med flere karuseller, og teater hvor du kan få skikkelig underholdning. Det som er ekstra gøy er at det er over 300 karuseller og attraksjoner, og det er også en miniverden med små karuseller hvis du er på ferie med barn. Er du ute etter å bevege deg litt på din ferie, og vil ha deg en litt tøff fjelltur bør du klatre på La Concha. Dette er et frittliggende fjell, som ikke er langt hvis du booker hotell Fuengirola, som gir en liten utfordring. Det betyr derimot ikke at det ikke er mulig for de fleste. Man starter ruten ved bunnen av fjellet, og går videre på en flat sti, gjennom en storartet olivenlund. Etter at man har gått noen hundre meter begynner selve oppstigningen med en sti gjennom furuskogen, og deretter en litt mer steinete sti, før den virkelig klatringen starter. Gå langs klippene mens man stiger over trelinjen. Når du endelig er på toppen vil du få en helt fantastisk utsikt over hele Costa del Sol, hvor det vakre Middelhavet glinser i solen. Booker du hotell Fuengirola kommer du absolutt ikke til å angre. Dette er et fantastisk feriemål, og hvis du ønsker å feriere mer er det ikke langt hvis man vil reise til Barcelona.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret